Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Guvernul ia startul la alergare. Ministrul Lipă: Mai mulți din staff-ul premierului și-au exprimat dorința să participe

maraton

Câțiva dintre membrii Guvernului și ai staff-ului premierului Dacian Cioloș vor lua startul, pe 3 aprilie, la o cursă de alergare care va fi organizată în București. Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, unul dintre ambasadorii cursei, ne-a confirmat că a avut primele discuții cu o parte dintre oficialii guvernamentali pasionați de sport.

„Și-au exprimat dorința mai mulți membri din Guvern, nu numai miniștri, dar și persoane din staff-ul premierului și-au exprimat dorința să participe la cursă. Acum facem un apel către cei interesați. Deocamdată nu am confirmările cu cine participă”, a declarat pentru Republica.ro ministrul Sportului, Elisabeta Lipă. 

Ministrul Sportului a precizat că se va număra printre cei care vor lua startul în cursa care va fi organizată în Piața Constituției. Elisabeta Lipă a obținut 5 medalii de aur, 2 de argint și una de bronz la șase Olimpiade, a fost de 25 ori campioană a României. În anul 2000, a fost declarată cea mai bună canotoare a secolului de către Federația Internațională de Canotaj.

Între oficialii guvernamentali cunoscuți pentru pasiunea lor pentru alergare se numără Dragoș Doroș, noul șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Dragoș Pâslaru, consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului și Valentin Mircea, șeful Corpului de control al primului-ministru.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • si nu vad care ar fi problema.... sa participe cat mai multi si cat mai cunoscuti.... vad ca de la partidele asa zis istorice nu se inghesuie nimeni sau sunt prea batrani si bolnavi....
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult