Sari la continut
alt

Mihai Crăciuncheck icon

Cu o experiență vastă în TV și radio, Mihai Crăciun este un experimentat specialist în comunicare și unul dintre cei mai apreciați traineri de dicție din România. De-a lungul celor 8 ani de activitate, Mihai Crăciun a pregătit cu succes peste 5000 de profesioniști din vaste domenii de activitate, reușind să sesizeze cu ușurință dicția deficitară a acestora și să le perfecționeze discursul liber. Expertiza sa este recunoscută la nivel național, el colaborând cu mai multe televiziuni și posturi de radio, printre care PROTV, TVR, Radio România Actualități, RockFM, MagicFM sau Kiss FM.


Articole publicate check icon

Naționala U21 Foto - Inquam Photos/ Ovidiu Dumitru Matiu

Ăsta e nivelul nostru de prin 2010 încoace, dar nu vrem să acceptăm, la fel ca într-o relație toxică în care lucrurile nu mai funcționează. Suferim degeaba, suferim amintindu-ne de Generația de Aur, fiind învățați cu jucători de valoare medie spre bună care jucau la echipe cvasi-puternice în Europa, suferim când ne amintim de 94, 96, 98, 2000, chiar și 2008. Dar de ce mai facem asta? Pentru că au rămas așteptările. Foto - Inquam Photos/ Ovidiu Dumitru Matiu

Citește mai mult

Startup birou

În anii 90-2000, un om înstărit își permitea un bucătar personal, un aghiotant care să îi facă cumpărăturile și un șofer cu o mașină în fața blocului, întotdeauna la dispoziție; desigur, plătind salarii pentru fiecare dintre aceștia. În 2022, un corporatist cu un salariu mediu pe economie are toate acestea la dispoziție cu 3 aplicații instalate pe telefon. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Intalnire Zoom

Imaginați-vă cât de horror este ca în epoca lui Zoom, Skype, GoToMeeting să te chinui să înțelegi ce-ți spune un coleg în timp ce sunetul nu este chiar cel mai clar, iar conexiunea de Internet nu e chiar de încredere. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult