Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Ilie Năstase a rămas fără acreditare, Konta a plâns. Ce s-a întâmplat la meciul Fed Cup dintre Cîrstea şi jucătoarea britanică

Căpitanului nejucător al echipei de Fed Cup, Ilie Năstase, i-a fost retrasă acreditarea pentru comportament nesportiv, a anunțat Federaţia Internaţională de Tenis (ITF).

„Căpitanul României, Ilie Năstase, a fost scos de pe teren în timpul celui de-al doilea meci al întâlnirii de Fed Cup, România - Marea Britanie, de la Constanţa. Domnului Năstase i s-a cerut să părăsească terenul de către arbitrul ITF Andreas Egli, din cauza comportamentului său nesportiv, după ce a primit două avertismente. Domnul Năstase a fost scos din tribune din cauza comportamentului său nepotrivit. Acreditarea sa a fost anulată şi nu va mai lua parte la această întâlnire. ITF va lansa o investigaţie asupra acestui caz, dar şi cu privire la comentariile anterioare făcute de domnul Năstase în această săptămână", se arată în comunicatul ITF, citat de News.ro.

Ilie Năstase a fost trimis sâmbătă la vestiare după o dispută cu arbitrii. La scurt timp meciul dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta a fost întrerupt pentru circa 15 minute, după ce Konta a izbucnit în plâns, după ce ar fi fost jignită din tribune chiar de Ilie Năstase.

Pe de altă parte, Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a anunțat sâmbătă că a deschis o anchetă după ce fostul tenisman Ilie Năstase a făcut, în timpul unei conferințe de presă, un comentariu despre copilul nenăscut al Serenei Williams. Comentariul său a fost caracterizat drept rasist de o parte a presei britanice. Ilie Năstase spune că a făcut o glumă, iar jurnaliștii britanicii au căutat să facă scandal înaintea disputării meciurilor dintre cele două țări.

Sorana Cîrstea a pierdut meciul cu Johanna Konta. Sportiva britanică a câștigat cu scorul de 6-2, 6-3.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Comportament babuinic din partea lui Nastase. Era cumva de asteptat sa se dea in spectacol inca de cand a fost numit capitan nejucator, era doar o chestiune de timp. Ei bine, sa le fie invatatura de minte slugilor politice de la Federatie sa numeasca un bun psiholog acolo, nu politruci de la ex-partidul "ce vrea progresul cu orice pret" al generalului Prostea.
    • Like 0
  • Ce bine ne pricepem sa fim parte la targuieli de-astea lose-lose! Johanna plangand, Ilie parasind arena cu mutra aia de Jack Nicholson in The Shining, publicul zapacit scandand ba "Ilie", ba "Johanna", Simona promovata negociator de pace....

    Cu toata admiratia pentru acel Nastase de amu 4-5 decenii, ma intreb de ce oare, dupa gafele-i de ieri nu s-a gasit nimeni de la FRT sa previna balciul de azi? Cat de "degradant" ar fi fost ca, macar pe baza amenintarii de ieri de la ITF, sa-l ferim pe Ilie de o noua (foarte previzibila) rabufnire? Cui oare nu-i este clar cat de mult ne "iubesc" toti corectii politici de prin Europa? De ce sa dam apa la moara lor cu trei viteze?
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult