Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

INFOGRAFIC România Asigurată: cum poți să te informezi despre asigurarea ta?

Să te pui la adăpost și să-ți protejezi familia nu este nici scump, nici măcar complicat. 

Poți să-ți faci asigurare în momentul în care semnezi pentru un împrumut la bancă, sau când te angajezi, dacă pachetul de beneficii salariale este bine negociat cu angajatorul. Mai mult, ai posibilitatea să decizi să-ți faci asigurare chiar și prin telefon, cu ajutorul furnizorului tău de utilități. Iar pentru soluţii de protecţie şi economisire mai complexe, un consultant de asigurări este cel în măsură să identifice, să analizeze şi să ofere, „faţă în faţă”, soluții pentru necesităţile clienţilor, mereu în schimbare.

Internetul a devenit, în ultimii ani, principala sursă de inspirație și documentare pentru utilizatori, mai ales atunci când fac cumpărături sau iau o decizie de a apela la un serviciu, indiferent de natura sa. Un studiu Nielsen, dat publicității în 2015, relevă faptul că articolele cu recomandări, forumurile, postările pe reţelele de socializare şi căutarea activă pe internet sunt printre cele mai folosite surse de informare.

Pe lângă avantajele pe care le oferă accesul la informație în timp real cu ajutorul tehnologiei, specialiștii vorbesc și despre lipsa de acuratețe sau datele false care circulă în mediul virtual și care viciază obținerea unei imagini complete asupra unui produs sau serviciu (captură studiu Nielsen, 2015).

Iată cum poți să te informezi despre asigurarea ta, într-un nou infografic marca România asigurată, realizat împreună cu specialiști în domeniu.

Infografic România asigurată. Cum poți să te informezi despre asigurarea ta?

„România asigurată” este un proiect de informare și educare despre acoperirea riscurilor și beneficiile protecției financiare, realizat de Republica.ro și susținut de compania Metropolitan Life, parte a MetLife Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife are, la nivel global, 100 de milioane de clienți în aproape 40 de țări. În România, Metropolitan Life activează de mai bine de 19 ani și are peste 2 milioane de clienți.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Telemunca

Odată cu răspândirea noului coronavirus de la o țară la alta, companiile din toată lumea și-au schimbat politica de resurse umane și și-au încurajat angajații să lucreze la distanță pentru a preveni extinderea epidemiei. O decizie care ține de supraviețuirea biologică, dar și de supraviețuirea ca business. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Recul

Povestea Recul începe în 2015, când regizorul Vlad Dragomirescu și actorul Bogdan Untilă și-au propus să creeze un incubator pentru proiecte culturale independente, care să cuprindă două direcții: teatrul de improvizație și teatrul clasic.

Citește mai mult

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult