Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

INFOGRAFIC România Asigurată: cum poți să te informezi despre asigurarea ta?

Să te pui la adăpost și să-ți protejezi familia nu este nici scump, nici măcar complicat. 

Poți să-ți faci asigurare în momentul în care semnezi pentru un împrumut la bancă, sau când te angajezi, dacă pachetul de beneficii salariale este bine negociat cu angajatorul. Mai mult, ai posibilitatea să decizi să-ți faci asigurare chiar și prin telefon, cu ajutorul furnizorului tău de utilități. Iar pentru soluţii de protecţie şi economisire mai complexe, un consultant de asigurări este cel în măsură să identifice, să analizeze şi să ofere, „faţă în faţă”, soluții pentru necesităţile clienţilor, mereu în schimbare.

Internetul a devenit, în ultimii ani, principala sursă de inspirație și documentare pentru utilizatori, mai ales atunci când fac cumpărături sau iau o decizie de a apela la un serviciu, indiferent de natura sa. Un studiu Nielsen, dat publicității în 2015, relevă faptul că articolele cu recomandări, forumurile, postările pe reţelele de socializare şi căutarea activă pe internet sunt printre cele mai folosite surse de informare.

Pe lângă avantajele pe care le oferă accesul la informație în timp real cu ajutorul tehnologiei, specialiștii vorbesc și despre lipsa de acuratețe sau datele false care circulă în mediul virtual și care viciază obținerea unei imagini complete asupra unui produs sau serviciu (captură studiu Nielsen, 2015).

Iată cum poți să te informezi despre asigurarea ta, într-un nou infografic marca România asigurată, realizat împreună cu specialiști în domeniu.

Infografic România asigurată. Cum poți să te informezi despre asigurarea ta?

„România asigurată” este un proiect de informare și educare despre acoperirea riscurilor și beneficiile protecției financiare, realizat de Republica.ro și susținut de compania Metropolitan Life, parte a MetLife Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife are, la nivel global, 100 de milioane de clienți în aproape 40 de țări. În România, Metropolitan Life activează de mai bine de 19 ani și are peste 2 milioane de clienți.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult