Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Insulele Virgine îi plătesc pe turiști să le viziteze în 2017

Insulele Virgine Americane le oferă turiștilor care petrec cel puțin trei nopți pe St. Thomas, St. John ori St. Croix, un credit de 300 de dolari care pot fi cheltuiți pentru diferite tururi și activități pe insule, scrie Yahoo News

Această promoție are rolul de a aniversa 100 de ani de la momentul în care Danemarca a vândut Insulele Virgine Statelor Unite. Mai mult decât atât, dacă vizitezi insulele în luna martie vei primi un suvenir aniversar, creat în onoarea zilei de 31 martie, „Ziua Transferului”. 

Insulele Virgine reprezintă un arhipelag în Marea Caraibilor și sunt împărțite între două state: Insulele Virgine Americane și Insulele Virgine Britanice.

Insulele Virgine și-au primit numele în 1493 de la Cristofor Columb și au devenit colonie daneză în 1754. În 1917, SUA le-au cumpărat de la Danemarca pentru 25 de milioane de dolari.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Este credit, adica bani ce trebuie returnati, la ce dobanda e treaba lor dar nimeni n-a spus de ches frii .
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult