Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

KFC, în parteneriat cu World Vision România, organizează o campanie de strângere de fonduri dedicată elevilor din medii defavorizate

“Susține un vis mic, care, de fapt e mare” este titlul campaniei naționale desfășurată de KFC România care încurajează clienții să facă donații pentru susținerea copiilor din mediile defavorizate. Această inițiativă face parte din programul de strângere de fonduri „Vreau în clasa a 9-a”, organizat de World Vision România, care își propune să ofere acces la educație prin continuarea studiilor liceale.

Majoritatea dintre noi ne amintim cu emoție și plăcere de liceu. Amintiri, prieteni, vise sunt doar câteva dintre lucrurile care ne trec prin minte când ne gândim la această perioadă din viață. Copiii care provin din medii defavorizate visează să poată trăi aceste sentimente. Pe termen lung, accesul la educație se traduce în îndeplinirea unor vise mici, dar cu rezultate mărețe: medici, profesori, avocați, psihologi – acestea sunt doar câteva dintre profesiile pe care speră să le practice cândva copiii din cadrul programului “Vreau în clasa a 9-a”.

În perioada 7 octombrie - 7 noiembrie, KFC, într-un parteneriat de tradiție cu World Vision România, organizează în toate restaurantele din țară o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea acestui program. Orice donație este binevenită și nu este condiționată de achiziționarea de produse. Astfel, invităm cât mai multe persoane să se alăture acestei cauze printr-o donație, la casa de marcat sau la kiosk-ul de comandă, atât cash, cât și contactless. La finalul campaniei, KFC va dona întreaga sumă către fundația World Vision România.

Implicarea fiecăruia dintre noi poate face diferența atunci când vine vorba despre un viitor mai bun. Copiii reprezintă șansa noastră de a construi o realitate armonioasă. Accesul lor la educație este temelia oricărei societăți și este datoria noastră să luptăm pentru ei. Orice ajutor contează pentru ei, fie că vorbim despre rechizite, haine, alimente sau echipamente necesare pentru desfășurarea cursurilor online.

Mai multe informații despre campanie, dar și povești ale unora dintre copiii pe care am avut ocazia să îi ajutăm până în prezent, sunt disponibile pe: https://www.kfc.ro/visurimici/ 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Bine, acuma ati putea sa faceti o campanie care sa promoveze o lege prin care toti elevii defavorizati din Romania sa fie sponsorizati de stat. Dar deja este prea mult. Sa nu care cumva sa deranjati pe cineva din sferele rarefiate ale mafiotilor.
    • Like 0
  • Pai... cred ca ar fi mai bine dacă KFC donează banii, și nu apelează la cetățeni.
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult