Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Kievul anunță că a fost scufundat un remorcher rusesc cu armament și soldați, care se îndrepta către Insula Șerpilor. VIDEO

remorcher

Foto: Twitter

Crucișătorul rusesc Moskva nu mai este singur pe fundul mării, au anunțat vineri forțele armate ucrainene.

Un remorcher al Flotei Mării Negre - aparținând forțelor armate rusești -, care transporta muniție, arme, personal și un sistem antiaerian de rachete către Insula Șerpilor, a fost lovit vineri de rachete ucrainene antinavă Harpoon.

Reprezentanții ministerului apărării de la Kiev au spus că nava a fost scufundată, precizând că remorcherul a fost „demilitarizat complet”.

Informația a fost publicată pe Telegram și de guvernatorul Odesei, Maksym Marchenko, scrie Hotnews.ro: „În această dimineață, în Marea Neagră, remorcherul «Vasily Bekhe» al Flotei Mării Negre fost lovit de rachete în timp ce transporta muniție, arme, personal și SAM (sistem antiaerian de rachete) «TOR». către Insula Șerpilor. Felicitări echipei de pe crucișătorul «Moskva» !”

Mai jos, imagini cu momentul în care remorcherul rusesc este lovit de două rachete de croazieră antinavă ucrainene:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Păcat că nu poate fi scufundată Rusia toată...
    Ar scăpa planeta asta de dracul!
    • Like 0


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult