Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de trei ani. De astăzi vă invităm să ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră, dar și să testați viitorul tehnologiei, implementăm conversația vocală direct în browser, apăsând pe butonul de microfon poți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Liviu Dragnea, huiduit la Madrid de eurodeputata Ana Gomes: Afară cu corupţii!

Liviu Dragnea - Madrid

Liviu Dragnea a fost huiduit sâmbătă la Madrid de eurodeputata S&D Ana Gomes, la finalul unui discurs susținut de liderul PSD la Congresul Socialiştilor Europeni, transmite corespondentul la eveniment al Libertatea. 

În timp ce Dragnea cobora de pe scenă, eurodeputata din Portugalia a strigat în spaniolă: „Afară cu corupţii! Nu vrem corupţie şi corupţi în PES şi în S&D”. 

(Foto: Facebook/ Ana Gomes)

Președintele PSD s-a adresat participanților la congres în limba română, fiind singurul care nu a utilizat una din limbile de mare circulaţie, explicând că vrea astfel să fie înțeles de oamenii din țara sa. 

„Cred în proiectul european, dar trebuie cu tărie și curaj să le spunem oamenilor modul în care dreapta europeană a distrus Europa, folosind instrumentul politicii de austeritate, manipularea și, uneori, cum este cazul și în România, folosind instituțiile de forță ale statului. Trebuie să ieșim din defensivă împreună”, le-a transmis Dragnea celor prezenți.  

Foarte puţini dintre cei din sală şi-au pus căştile pentru a asculta traducerea discursului lui Liviu Dragnea. Nici candidatul PES la şefia Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu a avut căştile la urechi în timpul discursului lui Dragnea, adaugă sursa menționată.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Cum a indraznit dl Voicu Nicolae sa exprime o parere de bun simt , imediat s-au gasit tovarasi de nadejde sa-l combata : ba ca e comunist , ba ca nu vede cum a fost Dragnea condamnat " pe bune " pt referendum , ba ca noi , romanii , nu putem fi decat corupti (aia de pe " stanga " - cei de pe " dreapta " sunt ingeri ) , iar cei din din Portugalia care ne vand sicrie zburatoare pe bani grei , cei din germania care masluiesc noxele autoturismelor ( penalizati fiind de americani cu sute de miliarde de dolari ) , cei de la bancile din occident care au fost amendati cu sume colosale pt fraude bancare - NU , toti acestia sunt "curati ca lacrima " !Adevarul este ca ploconirea fata de occident a ajuns la cote maxime , iti este si rusine sa spui ca esti roman . Bineinteles ca o sa ma faceti cum va vine la gura (pix) , fara sa argumentati daca am sau nu dreptate . O zi buna postacilor , oriunde v-ati afla !
  • Like 0
  • @ Titus Paul Ionescu
   Tovarășe, argumentele sunt în văzul tuturor. A tuturor celor care vor să le vadă, bineînțeles. Fă o comparație între situația de rahat (dpdv al infrastructurilor, învățământului, economic, social, cultural, medical și ce mai vrei tu) a României după 29 de ani de comunism 2.0 și situația oricărei alte țări europene, incluse cele din fostul bloc comunist și chiar a celor care nu au intrat încă în UE.
   Probabil că luptăm cu Albania pentru ultimul loc și cu toate că nu sunt sigur, pentru că pe acolo nu am fost, din auzite aș spune că o să câștigăm noi. Ultimul loc, vreau să spun.
   Acum, după ce ai făcut comparația asta, mai fă una între oricare angajat "normal" la stat și bugetarul Dragnea (și gașca lui) și încearcă să înțelegi de unde vine diferența asta de avere. Când ai înțeles, explică-ne și nouă, "postacilor", că nu prea ne duce mintea.
   • Like 0
 • Ce insemna sa pleci fara jandarmi in tari straine....si fara madam carmenutz !? Cred ca boaita se visa la discursul din piata, la mitingul psd...
  • Like 0
 • Să înțelegem că aceasta a fost a fost esența congresului PES și S&D, demonizarea, huiduirea lui Dragnea și nu atragerea voturilor PSD-ului „lui Dragnea” pentru susținerea lui Timmermans. Că este previzibil faptul că după votul pentru europarlamentare PSD-ul va fi aruncat peste bord este altceva, dar tot prostituție politică se numește.
  Și mai este modul acesta de prosternare în fața părerilor unor oameni numai pentru faptul că sunt din occident.
  Că Dragnea este suspect sau inculpat pentru fapte penale cred că justiția ar trebui să se ocupe „cu celeritate” de lămurirea acestor situații, și nu numai pentru Dragnea, ci pentru toți demnitarii aflați în funcții publice și suspectați sau inculpați pentru fapte penale, ori ceea ce vedem este tergiversarea fără limite a rezolvării acestor lucruri.
  • Like 1
  • @ Voicu Nicolae
   Tovarase, cred ca nu esti la curent cu ce se intampla in Romania: in momentul de fata e Dragnea cel ce se ocupa cu celeritate de justitie si nu invers.
   • Like 7
 • Max Max Max Max check icon
  bravo Ana Gomes !!!!!! HAHAHAH
  a vorbit in romana fiindca altfel nu intelegea Veorica !!!!! hahahaha
  • Like 6
 • Imi place. Dragnea primeste exact atata respect pe cat merita.
  • Like 1
  • @ Jonn Jonzz
   storo check icon
   nuuu....muuult prea putin fata de cit ar merita.....infim.....
   • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult