Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu președintele ales Donald Trump. „Președintele Donald Trump mi-a răspuns: «We will make it happen! Romania is important for us!»”

Liderul PSD Liviu Dragnea a postat pe Facebook câteva poze de la „o cină în format restrâns” la care a participat alături de președintele ales al SUA Donald Trump. Dragnea a fost însoțit de premierul Sorin Grindeanu.

Postarea lui Liviu Dragnea:

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: «We will make it happen! Romania is important for us!»

A fost un dialog cald și deschis.”

(Foto Facebook/Liviu Dragnea)

(Foto Facebook/Liviu Dragnea)

(Foto Facebook/Liviu Dragnea)

(Foto Facebook/Liviu Dragnea)

(Foto Facebook/Liviu Dragnea)

(Foto Facebook/Liviu Dragnea)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • în foto 3, Dragnea Teleormăneanul stă drepți, ca un răcan la raport.
  În momentul următor (foto 4), jocul degetelor indică următorul dialog: „Ai plătit milionul?” „Gata Șefu, s-a achitat!”
  Asta e o afacere de strâns bani, organizată printr-un interlop-casier. Au văzut care sunt fraierii care se înghesuie să plătească pe NV...
  • Like 0
 • check icon
  A fost la înalta poartă, a fost apoi la Moscova, apoi la Bruxelles, este acum la Washington: povestea se repetă iar câștiguri nu se întrevăd! Poate mă înșel, dar Trump pare mult prea versat pentru unul de la Deli Orman!
  • Like 0
 • Penibil! Parca vad o scena din filmele mafiote. Dragnea s-a dus sa pupe inelul si sa dea cotizatia!
  • Like 0
 • Intai de toate, imaginile par sa fie facute cu camera ascunsa, pe furis, fara blitz. E ca atunci cand mergi intr-un restaurant unde ia masa o personalitate si treci din intamplare pe langa masa unde sta, te bagi in seama si saluti, eventual intinzi mana si celalalt, din politete si obligat de criterii de imagine iti intinde mana din jena. Despre "dialog" nu cred ca este cazul sa comentam. Poate isi mai aduce cineva aminte despre "dialogul" dintre Crin Antonescu si delegatul FMI in perioada cand Basescu era suspendat si Antonescu ii tinea locul. Nu o sa uit niciodata cum Antonescu il prezenta pe Misu Negritoiu (cred) ca "ză mazăr end ză fazăr of Romenien moni". Cam la asa ceva ma astept sa se fi auzit si din gura lui Dragnea. Sau o fi facut Grindeanu pe translatorul?
  Oare exista pe undeva prin presa serioasa o singura mentiune a "dialogului" dintre Trump si Dragnea pe tema parteneriatului strategic americano-roman si despre determinarea Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru aparare?
  Cauta cineva?
  Ma intreb insa cat a costat intrarea si trecerea pe langa masa lui Trump? Pentru ca așemenea lucruri se platesc. Si daca Dragnea a fost in stare sa plateasca din banii publici, prin abuz, doua persoane care sa lucreze pentru organizatia PSD din Teleorman, pe bani marunti, m-as mira ca aceasta escapada, pe mult mai multi bani, sa fi fost platita din banii personali. Poate o sa aflam de la Curtea de Conturi, dupa ce, poate, Dragnea nu va mai fi la putere.
  • Like 0
 • Zici ca a fost Tov Dorel la moaște , numai acolo simt aia caldura .sunt curios in ce limba a vorbit Tov Stalin de Teleorman cu Trump , ca el saracu nici limba romană nu o cunoaște prea bine . In a patra poza pare ca Trump îl confunda pe Dragnea cu un ospătar și îi mai cere un rând !
  • Like 0
 • Aceste "intilniri" sunt pe bani nu sunt intimplatoare.Cel putin 10000 tacimul.Poza si cuvintele costa extra.Sunt platite probabil de Putin.Vara trecuta Trump a venit in Evansville pentru a vi vazut si "vorbit" de suporteri; 10000 tacimul.Nici vorba de "convorbiri".Astea sunt stiri pentru prosti.
  • Like 1
 • Sunt curioasa ce efect va avea asupra d-lui Dragnea aceasta intalnire.
  Azi privesc lucrurile constructiv.
  Poate il convinge pe prietenul Donald sa-si faca niste zile de concediu in vila din Teleorman.
  Parerea mea e ca cei de la PSD au consultanti buni.
  Cu plata e o treaba, dar pentru ideea de a merge eu transmit felicitari.
  • Like 0
 • Mr.Oh check icon
  Le-o fi facut lipeala Ilie Nastase.
  • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult