Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Liviu Dragnea va anunța duminică seară, înainte de verdictul în dosarul de corupție, dacă va candida la prezidențiale

Liviu Dragnea mâna înainte

(Foto: Inquam Photos/Octav Ganea)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat într-un interviu la Adevărul Live că duminică seară va anunţa dacă va candida la prezidenţiale. 

„După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm“, a declarat Liviu Dragnea, întrebat când va fi anunţat candidatul PSD la prezidenţiale. „Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă“, a adăugat Dragnea.

Amintim că luni, 27 mai, Liviu Dragnea va afla, odată cu rezultatul alegerilor europarlamentare și al referendumului pentru justiție, sentința definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Da va candida, dar la postul de Președinte de Pușcărie.Sigur câștigă detașat.
    • Like 1
  • Asta inseamna ca trebuie sa votam duminica ca si cum am vota la alegerile prezidentiale, trebuie sa votam duminica ca sa nu fie nevoie sa-l mai intalnim pe acest infractor in toamna la prezidentiale, de ce sa nu-i taiem microfonul acum prin VOTUL nostru!
    • Like 3


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult