Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Liviu Dragnea va anunța duminică seară, înainte de verdictul în dosarul de corupție, dacă va candida la prezidențiale

Liviu Dragnea mâna înainte

(Foto: Inquam Photos/Octav Ganea)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat într-un interviu la Adevărul Live că duminică seară va anunţa dacă va candida la prezidenţiale. 

„După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm“, a declarat Liviu Dragnea, întrebat când va fi anunţat candidatul PSD la prezidenţiale. „Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă“, a adăugat Dragnea.

Amintim că luni, 27 mai, Liviu Dragnea va afla, odată cu rezultatul alegerilor europarlamentare și al referendumului pentru justiție, sentința definitivă în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului din Teleorman.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Dorin check icon
    Da va candida, dar la postul de Președinte de Pușcărie.Sigur câștigă detașat.
    • Like 1
  • Asta inseamna ca trebuie sa votam duminica ca si cum am vota la alegerile prezidentiale, trebuie sa votam duminica ca sa nu fie nevoie sa-l mai intalnim pe acest infractor in toamna la prezidentiale, de ce sa nu-i taiem microfonul acum prin VOTUL nostru!
    • Like 3


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult