Sari la continut

Ne vedem live pe Republica!

Facem anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț. Lansăm un nou spațiu unde ne putem întâlni. Comunitate.republica.ro este locul unde ne vedem live.

Mergea și Tecău, în finala turneului Năstase Țiriac Trophy

Tenismenii români Florin Mergea și Horia Tecău, principalii favoriți ai probei de dublu, joacă duminică în finala turneului de tenis Năstase Țiriac Trophy, contra perechii Chris Guccione (Australia)/Andre Sa (Brazilia). 

Cei doi au învins sâmbătă cuplul olandez Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop cu 3-6, 6-2, 10-8, la Arenele BNR din Capitală. Finala de simplu va avea loc între spaniolul Fernando Verdasco (32 de ani, locul 86 ATP) și francezul Lucas Pouille (22 de ani, locul 72 ATP)

Turneul este dotat cu premii totale de 463.520 euro.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult