Sari la continut
alt

Bogdan Cristeacheck icon

Bogdan Cristea, doctorand în anul IV în retorică latină şi asistent universitar la Facultatea de Limbi Clasice a Universităţii Cambridge, bursier Bill Gates. Şef de promoţie al Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti în 2004 şi doctor în filologie în 2011. Înainte de a se stabili în Marea Britanie, a fost cercetător la Institutul de Lingvistică al Academiei Române, profesor de limba latină şi jurnalist al publicaţiei Gândul.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Theresa May

În mod normal, o asemenea înfrângere ar fi dus la demisia imediată a oricărui prim-ministru. Nu însă şi a doamnei May, care încă speră, contrar tuturor previziunilor, că va putea convinge UE să-i ofere un acord mai pe placul parlamentarilor britanici. (Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Theresa May în campanie

May are acum prilejul nu numai de a câştiga alegerile cu un procent nemaiîntâlnit pentru Partidul Conservator de la Margaret Thatcher, dar şi de a scăpa definitiv de oamenii lui Cameron, a căror influenţă în partid, deşi slăbită după referendum, totuşi încă o incomodează. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Donald Trump - Theresa May

Corespondență Republica din Marea Britanie. Theresa May şi Donald Trump – începutul unei frumoase prietenii? (Guliver Getty Images)

Citește mai mult