Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Ministrul Sănătății: Aproape 80 de copii sunt internați în spital cu Covid, dintre care 5 la ATI. Copiii de la terapie intensivă provin din familii nevaccinate

Ioana Mihaila - Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos

Medicii avertizează că, după începerea școlii, numărul infectărilor cu Covid ar putea crește alarmant în rândul copiilor. 

Potrivit ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, în acest moment 77 de copii sunt internați în spital cu Covid, dintre care 5 la Terapie Intensivă.

”Fiecare dintre copiii care sunt internați pe secțiile de terapie intensivă și au forme moderate sau severe provin din familii nevaccinate. Vorbim aici inclusiv de bebeluși, internați împreună cu mamele, pozitive, nevaccinate”

Marți, la ATI erau internați în total 291 de pacienți cu COVID-19. 

Inițial, ministrul Sănătății spusese că sunt peste 70 de copii internați la ATI, dar s-a corectat ulterior.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Copii provin de la familii nevaccinate. :)) deci daca sunt vaccinat imediat prin legatura de sange il protejez si pe copil ? Sau cum ? Merge prin Bluetooth sau wireless?
  • Like 0
  • @ Silviu Pop Sese
   Delia MC Delia MC check icon
   Nu. Direct. Ce credeți, în casă cum stau împreună, mănâncă, etc? Wireless? Primesc mâncarea prin bluetooth?
   Scrie clar, "inclusiv bebeluși internați împreună cu mamele, pozitive, nevaccinate”. Ghici ghicitoarea mea, de unde or fi luat acei copii covid.
   • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult