Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

NEWSEUM. Sharapova, depistată pozitiv la un control antidoping, pierde contractul cu Nike

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Demersul de suspendare ala Sharapovei este politic si este indreptat impotriva lui Putin: Strauss Kahn, Blatter, Platini, Sharapova ... Nu ne atingem de Nadal, Wiliams... Daca gresesc, va rog sa ma iertati.
  • Like 0
  • @ Niculae Moromete
   Uitandu-ma pe Wiki am gasit ca : "Meldonium (also known as Mildronate, THP, MET-88, Mildronāts or Quaterine[1]) is a clinically used anti-ischemic drug that is currently manufactured and marketed by Grindeks, a pharmaceutical company based in Latvia.[2] Meldonium is used in Eastern European and ex-Soviet countries for heart conditions, and is sold online. Some athletes were using before it was banned.[3] It is not approved by the Food and Drug Administration for use in the United States. Since January 2016, it has been on the World Anti-Doping Agency (WADA) list of substances banned from use by athletes." Adica e cam politica suspendarea...
   • Like 0
  • @ Niculae Moromete
   check icon
   E punctul dumitale de vedere.
   Nu mă gîndisem la așa ceva.
   • Like 0
 • Atention! ...robots tennis players
  Justice! When the others?
  • Like 0


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult