Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

NEWSEUM. Sharapova, depistată pozitiv la un control antidoping, pierde contractul cu Nike

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Demersul de suspendare ala Sharapovei este politic si este indreptat impotriva lui Putin: Strauss Kahn, Blatter, Platini, Sharapova ... Nu ne atingem de Nadal, Wiliams... Daca gresesc, va rog sa ma iertati.
  • Like 0
  • @ Niculae Moromete
   Uitandu-ma pe Wiki am gasit ca : "Meldonium (also known as Mildronate, THP, MET-88, Mildronāts or Quaterine[1]) is a clinically used anti-ischemic drug that is currently manufactured and marketed by Grindeks, a pharmaceutical company based in Latvia.[2] Meldonium is used in Eastern European and ex-Soviet countries for heart conditions, and is sold online. Some athletes were using before it was banned.[3] It is not approved by the Food and Drug Administration for use in the United States. Since January 2016, it has been on the World Anti-Doping Agency (WADA) list of substances banned from use by athletes." Adica e cam politica suspendarea...
   • Like 0
  • @ Niculae Moromete
   check icon
   E punctul dumitale de vedere.
   Nu mă gîndisem la așa ceva.
   • Like 0
 • Atention! ...robots tennis players
  Justice! When the others?
  • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult