Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

NEWSEUM. Sharapova, depistată pozitiv la un control antidoping, pierde contractul cu Nike

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Demersul de suspendare ala Sharapovei este politic si este indreptat impotriva lui Putin: Strauss Kahn, Blatter, Platini, Sharapova ... Nu ne atingem de Nadal, Wiliams... Daca gresesc, va rog sa ma iertati.
  • Like 0
  • @ Niculae Moromete
   Uitandu-ma pe Wiki am gasit ca : "Meldonium (also known as Mildronate, THP, MET-88, Mildronāts or Quaterine[1]) is a clinically used anti-ischemic drug that is currently manufactured and marketed by Grindeks, a pharmaceutical company based in Latvia.[2] Meldonium is used in Eastern European and ex-Soviet countries for heart conditions, and is sold online. Some athletes were using before it was banned.[3] It is not approved by the Food and Drug Administration for use in the United States. Since January 2016, it has been on the World Anti-Doping Agency (WADA) list of substances banned from use by athletes." Adica e cam politica suspendarea...
   • Like 0
  • @ Niculae Moromete
   check icon
   E punctul dumitale de vedere.
   Nu mă gîndisem la așa ceva.
   • Like 0
 • Atention! ...robots tennis players
  Justice! When the others?
  • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult