Sari la continut
alt

Claudiu Pândarucheck icon

Claudiu Pândaru, fondator Republica, are peste 17 ani de experiență în domeniul televiziunii, radioului, presei scrise și online. A fost director editorial al Mediafax Group, realizator al emisiunii „După 20 de ani” de la Pro TV, redactor șef al Gândul, șef al departamentului de politică internă al Pro TV și jurnalist la Radio France International București. În prezent, este jurnalist Digi24.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Ultimele articole scrise

articol audio
play icon mic icon Tiberiu Moisă

Statisticile arată că multe dintre startup-uri nu reușesc să supraviețuiască mai mult de un an, unul dintre motive fiind lipsa de adaptare a antreprenorilor la mediul local de business.

Citește mai mult

Jeff Bullwinkel

„Pe măsură ce am văzut acest atac cibernetic derulându-se, a devenit evident că cea mai bună modalitate prin care guvernul Ucrainei poate păstra datele în siguranță ar fi migrarea lor peste graniță, în centre de date, cu ajutorul Microsoft și al altor companii tehnologice din Europa”, a povestit într-un interviu pentru Republica, Jeff Bullwinkel, Regional Vice President and Director of Corporate, External & Legal Affairs, Microsoft Europe.

Citește mai mult

Dezbatere live

Republica.ro împlinește cinci ani și este o bucurie că ne sunteți alături. Am făcut anul ăsta un pas mai departe în această călătorie care ne-a unit: construirea unul loc al dezbaterii, al schimbului de idei, al bunului-simț.

Citește mai mult