Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

O lume colorată s-a deschis în „The UNIQ Book of 76 expressions”. Descoperă harta imaginației fără limite

Urban jungle

glo™ a lansat „The UNIQ Book of 76 expressions”, o carte în care artiști și fotografi celebri și-au folosit creativitatea pentru a oferi adevărate bijuterii vizuale. Jucându-se cu 76 de combinații de culori, creatorii de conținut reușesc să le ofere celor care răsfoiesc paginile cărții, în format fizic sau digital, stare de bine și inspirație.

Totul a pornit de la dispozitivul glo™ hyper+ UNIQ New Heating Technology, care, în cele 4 variante ale lui și împreună cu cele 19 laterale colorate, a deschis un portal către 76 de expresii și momente inedite ce pot fi descoperite în interiorul The UNIQ Book of 76 expressions”.

Proiectul a atras în jurul său creatori de conținut gata să ofere o colecție surprinzătoare de momente transpuse în imagini, dar și în poeme scrise de Iv cel Naiv cu ajutorul membrilor comunității glo™.


4 teme reprezentate de 17 artiști

Fiecare dispozitiv definește una dintre cele 4 zone de inspirație - Urban Exploration, Lifestyle, Flavor Elevation sau Styling. Fiecare temă are poemul său, care îi exprimă esența, dar și un reprezentant emblematic. Speak, căruia îi place să descopere zi de zi un motiv pentru bucuria de a fi, este exponentul categoriei Urban Exploration. În secțiunea Lifestyle, reprezentată de Ana Morodan, nimic nu se pierde, totul se transformă, într-o bucurie colorată, enormă. Aflat într-o eternă căutare de o idee strălucitoare, Cătălin Bordea le oferă inspirație celor care ajung în zona Flavor Elevation. Gata de o super-extravaganță, INNA le deschide, în secțiunea Styling, o nouă perspectivă celor care răsfoiesc paginile cărții. Speak, Ana Morodan, Cătălin Bordea și INNA sunt fotografiați de Alex Gâlmeanu în ipostaze unice. Alături de aceștia, 4 echipe de fotografi și creatori de conținut consacrați au lucrat împreună pentru a crea moodboard-ul ideal al zonelor de inspirație.

URBAN EXPLORATION - Cristian Vasile (aka Igu) și Christina One într-o aventură vizuală pe străzile orașului

Fotografiile Christinei One sunt apreciate de un număr mare de oameni, însă de această dată a renunțat la rolul din spatele camerei. „Mă bucur enorm că am onoarea să fac parte din echipa ce a dat forma finală proiectului The UNIQ Book of 76 Expressions, un proiect în care m-am implicat trup şi suflet şi-n care am fost art director pentru primul capitol dintre cele patru, Urban Exploration, alcătuit din 15 fotografii cu 15 tematici diferite, toate cu laitmotiv urban, pentru care am gândit întreaga parte conceptuală a compozițiilor. M-am imaginat şi personaj în aceste fotografii, doar că de data asta nu am fost şi în rolul fotografului, cum se-ntâmplă în mod normal. Tot conceptul creativ pe care l-am dezvoltat a fost imortalizat de fotograful Cristian Vasile, cu care am făcut echipă. A fost un two people show realizarea acestui capitol, o aventură vizuală pentru care putem spune că am făcut 15 shooting-uri diferite, realizate la foc automat în 4 zile, de dimineața devreme, până noaptea târziu, ore întregi alergând pe străzile Bucureştiului, iar la finalul fiecărei zile, alte ore în spatele monitorului”, spune artista. 

De ce un two people show? „Two people show, căci Cristian a fost în spatele obiectivului, iar eu, din fața obiectivului, în rolul de personaj în poveste, am scris şi povestea compozițiilor şi am bifat şi tot ce înseamnă styling, make-up, hair, props, iar de logistică şi making of ne-am ocupat împreună. Am găsit that cute place în mijlocul zborului de porumbei de la Rosetti, mi-am imaginat the street outfit goals într-o compoziție în fața Ateneului Român, poate cu ceva iz ermetic pentru majoritatea privitorilor, am vânat picturi urbane pe pereții Bucureştiului, jungla Grădinii Botanice ne-a fost contrapunct în agitația urbană, am deconstruit that cool architecture şi m-am rostogolit pe treptele tribunalului ca un adevărat stairway aficionado. Şi-ar mai fi şi restul de până la 15 rezolvări vizuale, dar le ce bun răsfoirea albumului, dacă divulg tot”, explică Christina One.

Și celelalte secțiuni ale albumului sunt la fel de ofertante din punct de vedere artistic. Toate cele 4 teme ale „The UNIQ Book of 76 expressions” sunt analizate în profunzime și prin intermediul artei digitale, completând astfel cele 76 de expresii și spectrul de combinații prezentat în carte: fotografie, scriere creativă și opere de artă digitale.

Vă invităm să ascultați ceea ce spune Christina One despre acest proiect.

LIFESTYLE - Tibi Clenci și Carmen Grebenișan

Această secțiune evidențiază momentele și obiceiurile cheie din viața noastră. Echipa a pornit de la explorarea perspectivelor zilnice precum mersul la cumpărături, zona de hobby-uri creative, playlist-ul special pe care îl asculți pe drum spre serviciu, în căutarea pasiunii pentru lifestyle.

FLAVOR ELEVATION – Tiberiu Arsene și Bogdan Alexandrescu (aka Chef Dexter)

Această secțiune ar trebui să trezească oamenilor simțul mirosului, al văzului și să-i apropie de cel al gustului. Ne jucăm cu diferite texturi și culori pentru a recrea momente din viața de zi cu zi. Micul dejun atât de minunat, dezastrul din bucătărie, cina specială în doi, descoperirea unui nou ingredient preferat. Scopul este acela de a expune sentimentele din spatele unui anumit moment.

STYLING – Christian Tudose și Roxana Voloșeniuc

Această secțiune vizează crearea momentelor de fashion pornind de la un mix de sentimente. Lăsând mult spațiu pentru creativitate, categoria de styling jonglează cu accesoriile și piesele vestimentare și folosește machiajul pentru a te ajuta să fii chic în diferitele momente ale zilei, fie că vorbim despre pregătirea pentru o întâlnire, căutarea ținutei ideale pentru o seară glamour sau a unor haine confortabile pentru o seară pe Netflix.

Tot ce ai de făcut este să te lași inspirat, să experimentezi cartea și să descoperi interiorul paginilor The UNIQ Book of 76 expressions online pe glo.ro. The UNIQ Book of 76 expressions e disponibilă pe glo.ro.

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Stati sa vedeti cum maine poimaine si fumatul este sustenabil, are grija si de mediu si investeste in societate...Daca este un lucru atat de bun de ce nu l-ati inclus in habits by Republica?
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult