Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Obsesia „mâinii criminale” la pesediști: cine i-a pus sârma în colon Gabrielei Firea, cine i-a pus microfon în priză lui Carmen Dan și cine i-a plătit pe cei 4 asasini de la Athenee Palace ai lui Liviu Dragnea?

Firea sarmale

(Foto: Facebook/Gabriela Firea) 

După ce primarul general, Gabriela Firea, a vorbit, marţi seară la Antena3, despre sârma de aproape patru centimetri descoperită în colonul său şi a spus, răspunzând la o întrebare, că nu exclude o „mână criminală”, reacțiile în pe rețelele sociale nu au întârziat să apară. 

Unii vorbesc de obsesia „mâinii criminale” la pesediști și amintesc de cei patru asasini de la Hotelul Athenee Palace Hilton, invocați de liderul social-democrat Liviu Dragnea, precum și de microfonul găsit în priză de ministrul Carmen Dan. Toate au în comun „statul paralel”, o invenție pentru amatorii de teoria conspirației, considerați votanți cu bagaj intelectual modest, cărora li se adresează azi PSD.

Primarul Gabriela Firea susține că nu are nicio explicaţie despre cum a putut să înghită un asemenea obiect.

„Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a mai spus Firea. 

„Eu nu am vorbit patru luni de zile despre această situaţia bizară de-a dreptul. Soţul meu a făcut această mărturisire într-un interviu televizat. (...) Soţul mei a povestit ceea ce s-a întâmplat la una dintre procedurile medicale, şi anume descoperirea acestei sârme de aproape 4 centimetri. Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om foarte precaut. Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate. Este foarte, foarte ciudat cum puteam să înghit aşa ceva. Există anumite persoane care spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiţii – căldură sau apropiere de anumite susbstanţe – se poate face foarte mic şi cu o formă astfel încât să poată fi introdus în mâncare. Nu pot, nu ştiu să acuz pe nimeni. Nu am nici cea mai mică idee, decât că sunt în continuare foarte, foarte surprinsă de această situaţie”, a spus Gabriela Firea la Antena3, potrivit News.ro.

Întrebată dacă consideră că a fost un atentat la viaţa sa, Gabriela Firea a declarat: ”Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni în situaţia mea nu ar exclude orice variantă. Fie varianta unei întâmplări, ca într-un produs să se fi strecurat din greşeală, din eroarea unei fabrici, dar şi să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă iniţial în alimente, pentru că ea a fost descoperită în formă desfăşurată, de 4 centimetri. Nu aveam cum să o înghit aşa”.

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în luna martie, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”.

Şi în decembrie 2018, Gabriela Firea anunţa că a avut probleme de sănătate, fiind tratată la spitalele Cantacuzino şi Colentina.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nedumerirea rămâne în ceea ce privește lungimea acelei mâini criminale, indiferent pe care dintre cele două căi de acces către colon ar fi intrat... După ultimele știri, o altă mână lungă l-a ajuns pe colegul ce se credea pierdut cu firea prin mațdagascar.
  Totuși, cum de a dat aceste detalii despre problemele ei personale, în condițiile în care, dacă nu era campanie electorală, Găbița ne-ar fi tratat cu zona contaminată temporar...
  Mare Ți-e grădina (pisdistă) Ta, Doamne!
  Una, din buchetul cu țepușe, a recunoscut că este infractoare; sigur că pentru a-l avantaja pe hamsterul dominant. Ce contorsioniști devin politrucii, atunci când simt că le fuge pământul de sub picioare; urmând să se scu funde în propriile nevolnicii!
  • Like 4
 • Probabil e sarma ce trebuia plasata in nas sau a ajuns acolo din nasul vreounui pesedist care a intrat prea adanc!
  • Like 4
 • Cine a platit oare sarma inghitita de Firea? Ca sa se dezvolte si sa creasca in tractul digestiv al primaritei, ca nivelul de trai asigurat de guvernanti.
  • Like 3
 • IC Tosca IC Tosca check icon
  Extrem de plauzibila ipoteza "mainii criminale" amplasatoare de sarme in "coloane" psd-iste ...Nu m-ar mira defel, daca in urmatoarele zile, doamna premier si-ar descoperii si dansa, un cip plasat in creier, de catre aceiasi "mana criminala" cu scopul de ai distruge neuronii, diminuindu-i astfel inteligenta...
  • Like 5
  • @ IC Tosca
   Ce sa ii distruga??? Neuronii? Dar are asa ceva ca sa aiba "inamicul" nevazut ce sa distruga??? :)
   • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult