Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Organizatorii Untold le oferă fanilor festivalului de la Cluj, în perioada 30 iulie - 2 august, „Sparks of Magic”

Untold 2020- Sparks of Magic

Fanii festivalului vor avea ocazia să vadă, în premieră, pe Youtube, spectacolele susținute de artiștii care au urcat pe scena principală în cei cinci ani și care nu au mai fost difuzate până acum: Armin van Buuren 2015, Afrojack, hardwell, Timmy Trumpet, Don Diablo, Scooter și alții.

În cele patru zile în care participanții la cel mai mare eveniment din România ar fi trebuit să vină la Cluj în 2020, organizatorii UNTOLD vor să ofere o experiență unică. Astfel, în perioada 30 iulie- 2 august, fanii evenimentului de la Cluj pot fi împreună - însă de data aceasta mediul virtual - alături de artiștii care au urcat în ultimii cinci ani pe scena principală a festivalului. 

„Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești, trăite și scrise împreună, în ultimii 5 ani la UNTOLD vor fi celebrate în perioada festivalului - 30 iulie – 2 august 2020. În acest an, cele 4 nopți pline de magie se vor petrece în mediul virtual, unde fanii vor simți din nou spiritul de festival și vor putea dansa împreună pe vibrația speranței, a prieteniei și a dragostei", spun organizatorii.

Armin van Buuren 2015- Show-ul memorabil de la prima ediție UNTOLD

Show-ul lui Armin van Buuren din anul 2015, de la prima ediție a festivalului, sau cel al lui Hardwell, din anul 2017, chiar înainte să se retragă, sunt doar câteva dintre momentele pregătite pentru fanii festivalului UNTOLD. De altfel, spectacolul de acum cinci ani a lui Armin va fi difuzat pentru prima oară în istoria festivalului, iar cei care nu au fost prezenți la festival sau doresc să-l revadă, au ocazia să-l urmărească online.

Armin van Buuren este o adevărată legendă a festivalului de la Cluj, fiind, probabil, cel mai așteptat DJ la UNTOLD. El a reușit să țină spectatorii pe stadion până la răsărit, cu set-urile lungi de peste 7 ore, iar la ediția aniversară din 2019, a conceput World Exclusive, spectacol realizat special pentru evenimentul de la Cluj. Artistul are o relație specială cu publicul din România, după cum a declarat el însuși de nenumărate ori. În vlog-ul realizat anul trecut, Armin van Buuren a prezentat imagini cu momentul sosirii în România, cand la aterizare, a sărutat pământul, numind România: ,,the holly ground”.

Hardwell, DJ-ul olandez care a anunțat în septembrie 2018 că se retrage din circuitul mondial de festival, a făcut un show spectaculos în România, la UNTOLD, cu o vară înainte de acest anunț. Setul lui Hardwell din 2017, de pe Cluj Arena, va fi adus fanilor festivalului cu ocazia Sparks of Magic.

Alte momente spectaculoase și amintiri muzicale, care vor fi dezvăluite în premieră, sunt create de Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis si Subcarpați. Programul zilelor de festival va fi anunțat în curând. Mai multe detalii despre UNTOLD Sparks of Magic găsiți pe untold.com.

Sâmbătă, 1 august, Exclusive Youtube Livestream

Unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, un invitat surpriză, pregătește un show în premieră pentru UNTOLD, difuzat sâmbătă, 1 august, începând cu ora 21:00 pe canalul de YouTube al festivalului. 

Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Toți cei care se află în posesia unui abonament Anytime vor primi automat link-ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona la ei acasă.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Organizatori ingenioși, își respectă fanii (al căror număr va spori); Felicitări!
    • Like 0


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult