Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Organizatorii Untold le oferă fanilor festivalului de la Cluj, în perioada 30 iulie - 2 august, „Sparks of Magic”

Untold 2020- Sparks of Magic

Fanii festivalului vor avea ocazia să vadă, în premieră, pe Youtube, spectacolele susținute de artiștii care au urcat pe scena principală în cei cinci ani și care nu au mai fost difuzate până acum: Armin van Buuren 2015, Afrojack, hardwell, Timmy Trumpet, Don Diablo, Scooter și alții.

În cele patru zile în care participanții la cel mai mare eveniment din România ar fi trebuit să vină la Cluj în 2020, organizatorii UNTOLD vor să ofere o experiență unică. Astfel, în perioada 30 iulie- 2 august, fanii evenimentului de la Cluj pot fi împreună - însă de data aceasta mediul virtual - alături de artiștii care au urcat în ultimii cinci ani pe scena principală a festivalului. 

„Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești, trăite și scrise împreună, în ultimii 5 ani la UNTOLD vor fi celebrate în perioada festivalului - 30 iulie – 2 august 2020. În acest an, cele 4 nopți pline de magie se vor petrece în mediul virtual, unde fanii vor simți din nou spiritul de festival și vor putea dansa împreună pe vibrația speranței, a prieteniei și a dragostei", spun organizatorii.

Armin van Buuren 2015- Show-ul memorabil de la prima ediție UNTOLD

Show-ul lui Armin van Buuren din anul 2015, de la prima ediție a festivalului, sau cel al lui Hardwell, din anul 2017, chiar înainte să se retragă, sunt doar câteva dintre momentele pregătite pentru fanii festivalului UNTOLD. De altfel, spectacolul de acum cinci ani a lui Armin va fi difuzat pentru prima oară în istoria festivalului, iar cei care nu au fost prezenți la festival sau doresc să-l revadă, au ocazia să-l urmărească online.

Armin van Buuren este o adevărată legendă a festivalului de la Cluj, fiind, probabil, cel mai așteptat DJ la UNTOLD. El a reușit să țină spectatorii pe stadion până la răsărit, cu set-urile lungi de peste 7 ore, iar la ediția aniversară din 2019, a conceput World Exclusive, spectacol realizat special pentru evenimentul de la Cluj. Artistul are o relație specială cu publicul din România, după cum a declarat el însuși de nenumărate ori. În vlog-ul realizat anul trecut, Armin van Buuren a prezentat imagini cu momentul sosirii în România, cand la aterizare, a sărutat pământul, numind România: ,,the holly ground”.

Hardwell, DJ-ul olandez care a anunțat în septembrie 2018 că se retrage din circuitul mondial de festival, a făcut un show spectaculos în România, la UNTOLD, cu o vară înainte de acest anunț. Setul lui Hardwell din 2017, de pe Cluj Arena, va fi adus fanilor festivalului cu ocazia Sparks of Magic.

Alte momente spectaculoase și amintiri muzicale, care vor fi dezvăluite în premieră, sunt create de Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis si Subcarpați. Programul zilelor de festival va fi anunțat în curând. Mai multe detalii despre UNTOLD Sparks of Magic găsiți pe untold.com.

Sâmbătă, 1 august, Exclusive Youtube Livestream

Unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, un invitat surpriză, pregătește un show în premieră pentru UNTOLD, difuzat sâmbătă, 1 august, începând cu ora 21:00 pe canalul de YouTube al festivalului. 

Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Toți cei care se află în posesia unui abonament Anytime vor primi automat link-ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona la ei acasă.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Organizatori ingenioși, își respectă fanii (al căror număr va spori); Felicitări!
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult