Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Peste 62.000 de oameni din țară și din străinătate au trecut pragul festivalului Neversea în prima zi

Neversea 2024

Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, și-a deschis porțile, oferind o experiență inedită pentru mai mult de 62.000 de fani, au anunțat organizatorii într-un comunicat. 

INNA, Nick Carter, Bebe Rexha, DJ Snake, Jan Blomqvist, dar și Killa Fonic, Azteca, Rava, Șatra B.E.N.Z au urcat pe cele patru scene ale festivalului. 

Nick Carter, unul dintre cei mai așteptați artiști din lineup, membru Backstreet Boys, a fost primit cu entuziasm de fanii Neversea, iar hituri precum “As Long As You Love Me”, “Larger Than Life”, “Show Me The Meaning”, “Quit Playing Games”, “I Want It That Way”, “Backstreet’s Back” au creat momente unice.

Bebe Rexha a venit pentru prima dată la Neversea și s-a declarat impresionată de primirea din partea publicului Fanii au cântat alături de ea hiturile care au propulsat-o în întreaga lume, precum “Me, Myself and I”, “I’m Good”, “In The Name of Love”. 

INNA a urcat din nou pe scena Neversea, acasă, la Constanța, și a spus publicului că o bucură reîntâlnirea cu ei. Invitații speciali ai artistei au fost Kris Kross Amsterdam, cei cu care a colaborat pentru “Queen of My Castle”, imnul oficial Neversea 2024.

Pe scenă au urcat și câteva jucătoare din Naționala de Fotbal Feminin: Andreea Părăluță, Florentina Olar, Florentina Istrate, Ana Maria Stanciu și Laura Rus. 

Neversea a primit de anul acesta o infuzie de energie feminină în tot ceea ce înseamnă lineup, experiențe și campanii dedicate ale partenerilor, dar și parteneriatul strategic cu Federația Română de Fotbal, prin Naționala Feminină de Fotbal a României - Women’s Models = Neverseen Power, care pune bazele unei echipe unite de profesionalism, pasiuni și valori comune.

Începând cu acest an, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, va fi cel puțin câte o artistă inclusă în lineup, se mai arată în comunicatul transmis de organizatori.

De altfel, artiștii din lineup au creat momente speciale cu artiste, astfel că Șatra B.E.N.Z au invitat-o pe Bruja, Rava pe Leno, Alex Super Beats pe DJ Mă-ta.

Alături de Partydul Kiss FM, a urcat pe scenă și Marusha N, câștigătoarea campaniei “Fii DJ-ița Kiss FM la Neversea”.

Petrecerea continuă astăzi cu Altego, Antonia și Alex Velea, Maluma, Gordo, Don Diablo, Mahmut Orhan, Vintage Culture, Shimza, Deliric, Elena Gheorghe, Raluka și mulți alții.

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională, urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. 

Neversea, locul 23 în top 100 DJ Mag, reunește peste 100 de artiști care vor crea pentru public, timp de patru zile și patru nopți, momente unice.

În cele 5 ediții de festival, peste 1.2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Testat e Hot

Vreau să vă arăt azi un program inedit de educație la firul ierbii: el începe chiar pe pajiștea a două festivaluri care atrag în fiecare an zeci de mii de tineri și își propune să fie un fel de curs introductiv într-o materie pe care școala românească se jenează să o predea.

Citește mai mult

BT Go

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, IMM-urile sunt nevoite să adopte rapid inovații digitale pentru a rămâne competitive și a profita de oportunitățile de pe piață. Serviciile care simplifică birocrația permit antreprenorilor să se concentreze pe inovație și dezvoltarea afacerilor lor.

Citește mai mult

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult