Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Povestea ta de dragoste poate prinde viață pe scena festivalului UNFINISHED. Daniel Jones, editorul NY Times, o așteaptă până pe 20 septembrie

UNFINISHED

Neterminată sau sfârșită, începută offline sau online, imposibilă sau cu deznodământ fericit, neîncepută sau reluată, secretă ori neîmpărtășită, complicată sau poate nu. Cu toții am trăit sau trăim o poveste de dragoste din care am învățat, care ne-a schimbat, care ne-a crescut și care poate ne-a durut.

Daniel Jones, editorul celebrei rubrici Modern Love din cotidianul The New York Times, alături de organizatorii festivalului UNFINISHED, te invită să împărtășești povestea ta de dragoste. Dacă simți că experiența și lecția ta pot servi și altora, dacă crezi că poate insufla curajul de a merge mai departe ori forța de a renunța, sau dacă, pur și simplu, vrei să faci un exercițiu terapeutic în care să dai corp unor gânduri nerostite, rezumă-ți povestea de dragoste în maximum 500 de cuvinte, în limba engleză, și trimite-o până pe 20 septembrie la https://unfinished.ro/love.

Poveștile selectate de Daniel Jones în cadrul proiectului special Unfinished Love Stories vor fi prinde viață cu ajutorul unor actori români, pe scena festivalului UNFINISHED, care se va desfășura la București, în perioada 29 septembrie - 2 octombrie.

„După doi ani de restricții în care am urmărit Modern Love Moments doar online, de la distanță, sunt extrem de nerăbdător să ne întâlnim față în față și să împărtășim puțină iubire cu această comunitate extraordinară. Am fost la Unfinished acum câțiva ani și mă bucur nespus că voi reveni, aducând pentru prima dată în Europa proiectul Modern Love, sub forma Unfinished Love Stories. Abia aștept să citesc textele voastre și să scoatem la lumină câteva povești de dragoste care merită să nu rămână ascunse”, spune Daniel Jones.

El a inițiat și a editat rubrica Modern Love din New York Times încă din 2004, iar acum gestionează franciza globală Modern Love, care înseamnă două rubrici săptămânale în cotidianul The New York Times, trei cărți (Modern Love, Love Illuminated și Tiny Love Stories), un podcast săptămânal cu peste 150 de milioane de download-uri, și un serial cu producții în SUA, India, Japonia și multe alte țări.

UNFINISHED 2022

Ediția a șaptea a festivalului multidisciplinar UNFINISHED aduce 4 zile de workshop-uri, performance-uri, dezbateri, conversații și prezentări ce vor explora conceptul de descentralizare, reunite sub tema OFF-CENTER.

Ca în fiecare an, participarea nu costă bani, ci timp și implicare. Pentru a fi prezent la UNFINISHED, trebuie doar să completezi un formular care conține întrebări despre valorile tale și motivația de a participa la festival. 

Înscrierile s-au deschis pe site-ul www.unfinished.ro. Sunt disponibile 3.141 de locuri pentru persoanele care vor să participe fizic, și 13.000 de locuri online.

Desfășurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European, UNFINISHED este primul festival multidisciplinar din România și a fost creat de Fundația Eidos ca o experiență în continuă evoluție. Din 2016 și până acum, Unfinished a avut peste 250 de invitați, printre care co-fondatorul Pixar, Alvy Ray Smith, directorul artistic pentru linia masculină Louis Vuitton, Virgil Abloh, artista multipremiată, Marina Abramovic, strategul digital din timpul administraţiei Obama, muzicianul Nicolas Jaar și Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist în relaţii de cuplu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult