Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Republica împlinește opt ani de existență. Vă mulțumim că ne sunteți alături în această călătorie prin care ne poartă bunul simț, nevoia unei dezbateri de calitate și dorința pentru un loc mai bun în care să ne spunem ideile.

Premierul Ludovic Orban a primit două amenzi după apariția fotografiei în care nu purta mască și fuma în spațiu închis. Șeful Guvernului a plătit online 3000 de lei

Premierul Ludovic Orban a primit două amenzi după apariția fotografiilor în care nu purta mască și fuma într-un spațiu închis dintr-o instituție publică. În imagine erau mai mulți membri ai cabinetului. Premierul a achitat amenzile, în valoare totală de 3000 de lei, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, susțin reprezentanții Guvernului.

"Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise. Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”, precizează sursa citată.

Mai multe detalii aveți aici.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Serios? Bun, dao dracului de masca, se mai intampla. Da sa fumezi in spatiu inchis? Jos cu el baieti, legea in privinta fumatului in spatii inchise nu a fost ieri introdusa, asta inseamna ca el nu se simte obligat de a urma legile, si nu-mi pasa ce rahat ii iese din gura, actiunile ii arata adevarata atitudine fata de lege.
  • Like 0
 • Am vederi liberale.
  Dar sunt total dezamăgit, nu numai de actualul guvern, de clasa politică în totalitate.
  Ne arată zi de zi că nu contăm pentru ei.

  3000 de lei amendă? Bani de buzunar. De buzunarul lor...
  In perioada asta de arest la domiciliu o mulțime de familii aveau un buget de 2700-3000 de lei.

  Întreb, pentru un prieten:
  Mai stăm în țara asta?
  Cum putem sa avem conducători inteligenți și capabili?
  • Like 1
 • E OK ca s-a intamplat asa, dar toti cei din fotografie trebuie sanctionati.
  • Like 0


Îți recomandăm

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult

RetuRO

Sunt pline rețelele sociale cu postări ale oamenilor care descriu că simt furie, frustrare, neputință, când văd deșeuri în Lacul Roșu sau lacul cu nuferi din Ipoteștii lui Eminescu, în stațiuni montane sau pe litoral. Le vedem peste tot - pe stradă, pe marginea drumurilor naționale, în tren, din tren, pe lângă calea ferată, în grădinile blocurilor, în gropile de gunoi de la marginea satelor, pe albiile pârâurilor și râurilor, în păduri.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ana Maria Bălan

În facultate, am avut o colegă mai mare pe care mereu am admirat-o: super deșteaptă, implicată, genul de persoană pe care ai dori-o în echipa ta de medici. Am revăzut-o în primul ei an de rezidențiat: epuizată, dezumanizată, cinică. (Foto: Ana Maria Bălan/ Facebook)

Citește mai mult