Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Premierul Ludovic Orban a primit două amenzi după apariția fotografiei în care nu purta mască și fuma în spațiu închis. Șeful Guvernului a plătit online 3000 de lei

Premierul Ludovic Orban a primit două amenzi după apariția fotografiilor în care nu purta mască și fuma într-un spațiu închis dintr-o instituție publică. În imagine erau mai mulți membri ai cabinetului. Premierul a achitat amenzile, în valoare totală de 3000 de lei, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, susțin reprezentanții Guvernului.

"Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise. Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”, precizează sursa citată.

Mai multe detalii aveți aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Serios? Bun, dao dracului de masca, se mai intampla. Da sa fumezi in spatiu inchis? Jos cu el baieti, legea in privinta fumatului in spatii inchise nu a fost ieri introdusa, asta inseamna ca el nu se simte obligat de a urma legile, si nu-mi pasa ce rahat ii iese din gura, actiunile ii arata adevarata atitudine fata de lege.
  • Like 0
 • Am vederi liberale.
  Dar sunt total dezamăgit, nu numai de actualul guvern, de clasa politică în totalitate.
  Ne arată zi de zi că nu contăm pentru ei.

  3000 de lei amendă? Bani de buzunar. De buzunarul lor...
  In perioada asta de arest la domiciliu o mulțime de familii aveau un buget de 2700-3000 de lei.

  Întreb, pentru un prieten:
  Mai stăm în țara asta?
  Cum putem sa avem conducători inteligenți și capabili?
  • Like 1
 • E OK ca s-a intamplat asa, dar toti cei din fotografie trebuie sanctionati.
  • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult