Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Premierul Ludovic Orban a primit două amenzi după apariția fotografiei în care nu purta mască și fuma în spațiu închis. Șeful Guvernului a plătit online 3000 de lei

Premierul Ludovic Orban a primit două amenzi după apariția fotografiilor în care nu purta mască și fuma într-un spațiu închis dintr-o instituție publică. În imagine erau mai mulți membri ai cabinetului. Premierul a achitat amenzile, în valoare totală de 3000 de lei, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, susțin reprezentanții Guvernului.

"Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise. Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”, precizează sursa citată.

Mai multe detalii aveți aici.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Serios? Bun, dao dracului de masca, se mai intampla. Da sa fumezi in spatiu inchis? Jos cu el baieti, legea in privinta fumatului in spatii inchise nu a fost ieri introdusa, asta inseamna ca el nu se simte obligat de a urma legile, si nu-mi pasa ce rahat ii iese din gura, actiunile ii arata adevarata atitudine fata de lege.
  • Like 0
 • Am vederi liberale.
  Dar sunt total dezamăgit, nu numai de actualul guvern, de clasa politică în totalitate.
  Ne arată zi de zi că nu contăm pentru ei.

  3000 de lei amendă? Bani de buzunar. De buzunarul lor...
  In perioada asta de arest la domiciliu o mulțime de familii aveau un buget de 2700-3000 de lei.

  Întreb, pentru un prieten:
  Mai stăm în țara asta?
  Cum putem sa avem conducători inteligenți și capabili?
  • Like 1
 • E OK ca s-a intamplat asa, dar toti cei din fotografie trebuie sanctionati.
  • Like 0


Îți recomandăm

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult

Dan Byron_FB

Se numește Daniel Radu, are 43 de ani și a copilărit într-un bloc lung, aflat lângă un altul, în ruină, de pe Șoseaua Pantelimon din București. În lumea aceea, mulți copii săraci, jefuiți de către soartă de dragoste și siguranță, căutau să recupereze ceva de la viață din buzunare străine și să egaleze scorul lovindu-i pe cei mai slabi decât ei.

Citește mai mult