Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Rămâi acasă, în siguranță, și comanda online produse de la Kaufland. Cumpărăturile online vin la tine acasă prin Glovo

Serviciul de livrări online de la Kaufland este disponibil în mai multe orașe din țară, folosind aplicația Glovo

Comandă online produsele de la Kaufland de care ai nevoie, iar comanda îți este livrată direct la ușă de către curierii Glovo. Serviciul de livrări online este disponibil în mai multe orașe din țară, folosind aplicația.

În București, Tunari, Pipera, Voluntari și Otopeni poți plasa comenzi online de la Kaufland până la ora 1:00 noaptea.

O casă adăpostește o viață sau mai multe vieți de om, fiecare cu poveștile, dorințele și nevoile ei. De la cei mai mici, la cei mai mari ne găsim refugiul în locul pe care îl numim cămin. Astăzi, prin forța împrejurărilor, petrecem mai mult timp decât oricând acasă. Așa reușim să fim în siguranță, să îi ținem în siguranță pe cei dragi, dar și pe ceilalți membrii ai comunității.

Faptul că evităm să facem drumuri în afară locuinței nu înseamnă că trebuie să ne lipsească produsele cu care ne-am obișnuit, să ne punem la colț tabieturile și momentele de răsfăț sau să renunțăm la preparatele tradiționale de Paște. Poți să rămâi acasă în siguranță și să te bucuri de articolele pe care ți le dorești, pentru că acum, poți comanda online produse de la Kaufland, iar Glovo ți le livrează acasă în scurt timp.

Nimeni din familie nu este neglijat. Cele 2.000 de produse pe care le Kaufland le poate livra prin Glovo, la comandă online, satisfac preferințele tuturor membrilor familiei, de la bebeluși la străbunici, și vă ajută chiar să aveți grijă de animalele de companie.

Cum poți comanda

Fie că vrei să îți faci cumpărăturile de Paște, că ai rămas fără lapte proaspăt și cereale pentru micul dejun sau că ai poftă de ceva bun, totul îți poate fi adus acasă în scurt timp. Cum poți face asta?

Cu doar câteva clicuri pe telefon!

  • Descarcă aplicația Glovo de pe App Store sau Google Play.
  • Intră în secțiunea Kaufland.

Caută ceea ce îți dorești: Vei găsi acolo nu mai puțin de 2.000 de produse, grupate în mod convenabil pe secțiuni: Pentru Paște, Băuturi, Fructe și legume, Carne, congelate și refrigerate, Bio și vegan, Lactate, brânzeturi și ouă, Dulciuri și snack-uri, Cafea, pâine și mic dejun, Produse non-alimentare și curățenie, Alimente de bază, Îngrijire personală, Produse pentru copii și bebeluși, Ready to eat ori Hrană pentru animale. Secțiunile sunt împărțite, la rândul lor, pe categorii de produse de o mare varietate.

  • Selectează produsele preferate, având grijă ca greutatea lor cumulată să nu depășească 25 de kilograme.
  • Introdu adresa de livrare.
  • Selectează metoda de plată. Poți plăti atât cash, cât și cu cardul. 

În cazul plății cu cardul, curierii pot face livrarea fără contact, iar produsele sunt lăsate în fața ușii.

  • Plasează comanda.

În scurt timp, Kaufland îți livrează comanda la ușă, prin Glovo. Întreg procesul de pregătire și livrare a produselor pe care le-ai comandat se face respectând normele de igienă necesare în această perioadă.

Orașele în care Kaufland România livrează acasă comenzi online, prin Glovo, sunt București, Constanța, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Craiova, Sibiu, Arad, Brașov, Ploiești, Pitești, Oradea, Brăila, Galați, Buzău, Slatina, Alba Iulia, Târgu Mureș, Bacău și Deva.

Recent, Kaufland a extins serviciul de livrare prin aplicația Glovo și în zonele Voluntari, Tunari, Pipera și Otopeni. Pentru a-ți veni în ajutor, comenzilor online din București, Voluntari, Tunari, Pipera și Otopeni se preiau zilnic până la ora 1:00 noaptea.

#Responsabilitate. Pentru a veni în această perioadă și în sprijinul celor care au nevoie de ajutor, Glovo și Kaufland oferă livrarea gratuită pentru persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau cu dizabilități. Acestea pot apela numărul de telefon 0720.00.95.95 și pot plasa comenzi, după următorul program:

● luni-sâmbătă: 08:30-20:00;

● duminică: 08:30-19:00.

Serviciul pentru seniori de comandă online de la Kaufland este disponibil în 14 orașe și în toate se efectuează prin Glovo - București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea, Brăila, Galați și Pitești. Proiectul este realizat cu sprijinul voluntarilor Fundației Regale Margareta a României.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult