Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Rareș Bogdan: Este bătaie de joc! Nu te joci cu o țară care se află în pragul epidemiei de coronavirus

Rares Bogdan - FB

Foto Facebook/Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a criticat dur decizia lui Florin Cîțu de a-și depune mandatul de premier desemnat, înainte de ședința Parlamentului dedicată învestirii Guvernului.

„Este bătaie de joc! Nu te joci cu o țară care se află în pragul epidemiei de coronavirus. E absolut inadmisibil să te joci și să faci jocuri politice în astfel de momente. Este inadmisibil! Dovedește lipsă totală, totală de înțelegere a fenomenului politic și de patriotism", a declarat Rareș Bogdan la Digi FM.

Prim-vicepreședintele PNL spune că în partid se hotărâse să se încerce învestirea guvernului.

„Nu a existat nici o discuție de acest gen. Noi am hotărât că încercăm să ne învestim guvernul. România se află într-o situație cum nu a mai trăit în ultimii 30 de ani. Trebuie să ne dovedim responsabili. Ce face Florin în momentul ăsta este iresponsabil față de România”, a declarat Rareș Bogdan la Digi FM.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult