Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de patru ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platforma noastră și testați viitorul tehnologiei. Am implementat conversația vocală direct în browser. Apăsând pe butonul de microfon, puteți cere acces. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

Rareș Bogdan: Este bătaie de joc! Nu te joci cu o țară care se află în pragul epidemiei de coronavirus

Rares Bogdan - FB

Foto Facebook/Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a criticat dur decizia lui Florin Cîțu de a-și depune mandatul de premier desemnat, înainte de ședința Parlamentului dedicată învestirii Guvernului.

„Este bătaie de joc! Nu te joci cu o țară care se află în pragul epidemiei de coronavirus. E absolut inadmisibil să te joci și să faci jocuri politice în astfel de momente. Este inadmisibil! Dovedește lipsă totală, totală de înțelegere a fenomenului politic și de patriotism", a declarat Rareș Bogdan la Digi FM.

Prim-vicepreședintele PNL spune că în partid se hotărâse să se încerce învestirea guvernului.

„Nu a existat nici o discuție de acest gen. Noi am hotărât că încercăm să ne învestim guvernul. România se află într-o situație cum nu a mai trăit în ultimii 30 de ani. Trebuie să ne dovedim responsabili. Ce face Florin în momentul ăsta este iresponsabil față de România”, a declarat Rareș Bogdan la Digi FM.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult