Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

România- Elveția, 1-1, la EURO 2016. O imagine impresionantă cu valul de suporteri români

UPDATE. Romania rămâne fără victorie și după a doua partidă de la Euro 2016, tricolorii remizând, scor 1-1, contra Elveției. Nationala condusă de Anghel Iordănescu a condus la pauză, după reușita lui Bogdan Stancu din penalti (18'), însă elvețienii au fost mai periculoși și au egalat prin Mehmedi (57').

Știrea inițială:

România va întâlni Elveția de la ora 19:00 pe stadionul Parc des Princes din Paris în cadrul EURO 2016. Portarul naționalei Elveției, Yann Sommer, a declarat într-un interviu pentru UEFA.com că România este o echipă care preferă să se apere.

„România a pierdut primul meci (Franța-România 2-1 n.n.), astfel încât echipa este sub presiune pentru a obține un rezultat bun. Ei sunt o echipă care preferă să se apere, așa că sunt interesat să văd modul în care vor aborda meciul de miercuri. Indiferent ce fac, trebuie să ne păstrăm calmul. Noi avem vântul în pânze, iar singurul lucru care contează este rezultatul”, a declarat portarul naționalei Elveției, Yann Sommer.

ROMÂNIA - ELVEȚIA, MECIUL LIVE TEXT PE SITEUL UEFA

Suporteri români înaintea meciului cu Elveția. Foto: uefa.com

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • bluenavy check icon
    Ce e interesant: in timp ce noi ne inflamam si ne adunam sa facem manifestatii la Paris pentru nationala de miliardari a Romaniei, CCR vine cu o interpretare a unei definitii din Codul Penal extrem de sensibila pentru situatia tarii noastre. In acelasi timp "trece tacit" propunerea lui Tariceanu prin care i se mai iau Presedintelui niste parghii, acelea din Justitie, astfel incat domniile lor sa poata linistiti si nederanjati de lege sa ne "conduca" - cine castiga? Nu Romania.
    • Like 0
  • lasati-va de fotbal si hai la munca cinstita si cu cap
    • Like 0
  • Valentin check icon
    Nu mai avem fotbal. Nici cu tenisul nu mai stiu cum stam. Nu stiu ce sport ne mai poate scoate din papuci.
    • Like 0
  • check icon
    la mijloc zero!! nu stim sa combinam, aruncam mingea inainte unde nu e NIMENI

    si in atac niste idiotzi care stiu sa traga numa la 10 metri de poarta...

    au avut bafta ca au scos un punct pt ca nu au meritat

    nici macar sa faulteze nu stiu astia...mai ne lipsea sa ramanem in 10
    • Like 0
  • Venom check icon
    Să nu vă mai dați na-na unii la alții, vă rugăm.
    • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult