Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Semifinală românească la Shenzhen. Simona Halep a învins-o pe Aryna Sabalenka și va juca împotriva Irinei Begu

Simona Halep la Shenzen

(Foto: Guliver Getty Images)

Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, a învins-o în două seturi, cu scorul 6-2, 6-2, pe Aryna Sabalenka, numărul 73 în clasamentul WTA, și s-a calificat în semifinala Shenzhen Open. Halep, care nu a întâmpinat nicio problemă în meciul cu Aryna Sabalenka, va juca cu Irina Begu mâine, începând cu ora 8:00.

„Ştiam că loveşte foarte puternic, dar am stat bine pe picioare şi am putut bloca fiecare lovitură. Am simţit că am jucat foarte bine. Mâine va fi un meci greu împotriva unei alte românce, dar îmi doresc să înving.

Mă simt bine la Shenzhen şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit astăzi să mă urmărească", a spus, potrivit gsp.ro,  Simona Halep la finalul partidei.

Meciul dintre Simona Halep şi Irina Begu va putea fi urmărit în direct vineri dimineață pe Digi Sport.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult