Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Semifinală românească la Shenzhen. Simona Halep a învins-o pe Aryna Sabalenka și va juca împotriva Irinei Begu

Simona Halep la Shenzen

(Foto: Guliver Getty Images)

Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, a învins-o în două seturi, cu scorul 6-2, 6-2, pe Aryna Sabalenka, numărul 73 în clasamentul WTA, și s-a calificat în semifinala Shenzhen Open. Halep, care nu a întâmpinat nicio problemă în meciul cu Aryna Sabalenka, va juca cu Irina Begu mâine, începând cu ora 8:00.

„Ştiam că loveşte foarte puternic, dar am stat bine pe picioare şi am putut bloca fiecare lovitură. Am simţit că am jucat foarte bine. Mâine va fi un meci greu împotriva unei alte românce, dar îmi doresc să înving.

Mă simt bine la Shenzhen şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit astăzi să mă urmărească", a spus, potrivit gsp.ro,  Simona Halep la finalul partidei.

Meciul dintre Simona Halep şi Irina Begu va putea fi urmărit în direct vineri dimineață pe Digi Sport.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult