Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Simona Halep s-a calificat în turul II al Australian Open, în ciuda problemelor la gleznă apărute în setul 2

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat în turul II al Australian Open, după ce a învins-o pe australianca Destanee Aiava, locul 193 WTA, cu scorul 7-6, 6-1. Românca o va întâlni în următorul meci pe Eugenie Bouchard, locul 112 WTA.

Foto: Guliver Getty Images

Simona Halep a câștigat cu greu primul set, iar la începutul celui de-al doilea a călcat greșit și a căzut, acuzând apoi dureri la gleznă. După intervenția medicului, Simona a continuat meciul pe care l-a câștigat fără probleme. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult