Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Mihaela Buzărnescu, eliminată la Australian Open de Caroline Wozniacki. Irina Begu merge mai departe

MIhaela Buzărnescu

Foto: Guliver Getty Images

Mihaela Buzărnescu, locul 44 WTA, a fost eliminată în primul tur al turneului Australian Open de Caroline Wozniacki, locul 2 WTA. scor 2-6, 3-6. Mihaela Buzărnescu și Caroline Wozniacki s-au mai întâlnit în 2017, la US Open, când daneza a câștigat cu 6-1, 7-5. 

Tot astăzi, Irina-Camelia Begu, locul 40 WTA, a învins-o cu 3-6, 6-4, 8-6, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 31, calificându-se în turul al doilea al Australian Open, scrie News.ro. 

Iar  Monica Niculescu a pierdut în două seturi în fața nemțoaicei Mona Barthel, scor 4-6, 5-7.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult