Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Surse: Metroul din Drumul Taberei va fi deschis circulației peste câteva zile

Foto: Vitalie Cojocari

Mult așteptata magistrală 5 de metrou ar urma să fie deschisă circulației peste câteva zile, spun surse oficiale citate de jurnalistul Vitalie Cojocari, corespondent al Știrilor Pro TV.

„Marele eveniment se va produce fie duminică, fie luni sau marți, săptămâna viitoare. Deci, cel târziu pe 15 septembrie veți putea călători cu metroul, iar Drumul Taberei nu va mai fi un cartier “rupt” de București.

Totul depinde de semnarea procesului de recepție a lucrării.

Rămân de făcut anumite lucrări la suprafață, dar am primit asigurări că acestea nu vor afecta circulația și siguranța călătorilor”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

O veste bună pentru cei care nu mai credeau că prind momentul! Metroul din Drumul Taberei se deschide circulației. Am...

Publicată de Vitalie Cojocari pe Marţi, 8 septembrie 2020
Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Ca sa vezi, in plina campanie, ce coincidenta!
  • Like 2
 • Nume check icon
  In sfarsit.!
  P.S. Totusi de ce asa graba deodata? Poate va fin alegerile locale in doua saptamani si d-na firea sa- pierdut cu firea si reactioneaza sa mai castige ceve procente?!
  • Like 3
 • Nume check icon
  In sfarsit.!
  P.S. Totusi de ce asa graba deodata? Poate va fin alegerile locale in doua saptamani si d-na firea sa- pierdut cu firea si reactioneaza sa mai castige ceve procente?!
  • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Vlad Petreanu_

În 1990, după ce lucrase într-o fabrică, Vlad Petreanu s-a angajat la un ziar, unde avea un salariu echivalentul a aproape 90 de dolari. Banii îi ajungeau, spune el, să își cumpere un pachet de țigări - la vremea respectivă fuma - și o cola pe zi, „și abia mă descurcam să mănânc ceva”.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon „La bani mărunți” cu Sergiu Manea, CEO BCR. Podcast amplificat de Republica

Sergiu Manea, care a preluat în urmă cu cinci ani conducerea celei mai mari bănci din România, a povestit că primul său salariu, o sumă echivalentă cu mai puțin de 80 de dolari, l-a primit în septembrie 1994. Se angajase înainte de terminarea facultății pe o poziție entry level, ca referent, la Banca Română pentru Dezvoltare, la Biroul de bănci corespondente, care azi se cheamă „financial institutions”.

Citește mai mult

Fetiță la laptop

Situația se poate schimba în orice moment și școli aflate acum în scenariul verde sau galben pot trece de pe o zi pe alta în scenariul roșu, dacă în cadrul lor vor fi confirmate 3 cazuri de Covid. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult