Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Tata Gino vrea să mai crească niște Mario

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei mașini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină.

A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniștit pe sensul lui de mers.

Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viața.

Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi?

Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină.

Nu știu dacă o să le ia și câte un super bolid. Pe Mario l-a dotat cu această armă pe roți de 300.000 de euro; prin urmare, nu e normal să-și mobilizeze mijloacele pentru a rezolva un, ce?

Un accident de circulație.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nici Șerban Huidu nu a fost încarcerat nici măcar o zi! Nu mai luăm în calcul faptul că “promisese” cuminte să nu mai apară în față la “Cronica cârcotașilor”! Dar ți-ai găsit! Întrebat despre tragedia din familia lui, tatăl lui Huidu a răspuns siderat că nu a avut loc nicio tragedie în familia sa! Nu în a lui, în a altor trei familii! După același tipar, se vor derula evenimentele și în cazul familiei Iorgulescu!
  • Like 0
 • Politichia pe cheiul Dâmboviței.
  În ciuda faptului că Tăriceanu în calitate de măcelar șef a tras obloanele prăvăliei ALDE, scoțând-o din coaliția de guvernare, câinii din fața măcelăriei, adică miniștrii aldiști, nu vor nici în ruptul capului să plece de la guvernare, adică de la ciolan. Ăsta-i mentalul politicianului român ! În atare condiții, se certifică odată în plus, câtă ipocrizie conține solicitarea tandemului Barna-Cioloș care, zic ei, că pentru a se ajunge la alegerile anticipate, toți parlamentarii opoziției să intre în morișca respingerii consecutive a două propuneri de guverne fantomă, astfel, să renunțe la 6 luni de mandat de demnitar și implicit la privilegiile ce le incumbă această calitate. Văzând realitatea politichiei noastre, o atare solicitare, nu e demagogie pură ?
  • Like 1
 • mi-e teama ca starea pacientului se va agrava si va trebui operat , undeva la viena si mai apoi in costa rica
  • Like 6
 • antonia check icon
  Vorbiti prostii. Mortu' e de vina. Ce cauta la ora aia pe drum, pe traiectoria masinii lui Iorgu jr ? Si daca mortu' era acolo de ce nu era echipat corespunzator , cu un bolid-tanc -ceva care sa reziste la orice torpila care intra in el ? Daca n-avea bani de asa ceva, trebuia sa stea acasa nu sa-ncurce, ce-ati fi vrut si voi de la Mario, o sirena ' feriti-va , is manga de beat' ? Iorgu jr a stiut sa-si aleaga tatal, e meritul lui. E greu sa fii bogat, dar daca se intampla, asta e, trebuie sa te descurci cu o gramada de probleme: de exemplu sa n-ai ce face cu banii decat sa-i dai pe masini scumpe, bautura, droguri, pentru ca de toate celelalte te-ai plictisit rau de tot.
  Voi credeti ca vietile sunt egale ca valoare ?
  Stati jos !
  Valoarea o da BANU', daca nu stiati. :p
  • Like 5
 • Cred ca asa se va intampla, oricum nu e primul nici ultimul care face astfel de "boacane" si nu va pati absolut nimic din pct de vedere a legii. Si nu cred ca dl Iorgulescu chiar va face ce a declarat, trec ca trebuie sa minti frumos si credibil in fata ziaristilor si a diferitelor canale tv. Asta se vede si la case mult mai mari gen dna Dancila si cel mai the best guvern al tuturor timpurilor din Romania !
  Cred ca daca ar fi dupa cum ar vrea politisti din Romania , Iorgulescu jr ar intra in sec 2 la bulau, dar cum au primit ordine de la .... si la ... , executa ordinele si nu comenteaza .
  Dar cea mai mare drama este si va fi in familia victimei nevinovate si nimeni si nimic nu ii va consola, poate doar timpul.
  Cred ca spusele lui Bismark, fost cancelar al Germaniei, ca un popor disciplinat e un popor amendat ar trebui aplicate si in Romania.
  • Like 2
 • Povestea cu justiția și “tata Gino” tine de un “reflex” postrevoluționar; Nu va atingeți de foștii securiști. Tata Gino pe cât era de bun ca fundaș la fotbal pe atât de bun era la turnat la Secu. Astfel a ajuns din ce in ce mai mare și bogat deși are pe conștiința distrugerea clubului Progresul din Cotroceni. Acum avem fotbal la Voluntari și Chiajna.
  • Like 8
  • @ Mircea Popescu
   Ar trebui să ne facă să plângem „rețeta„ dată de dvs. pentru a ajunge mare sculă și bogat pe deasupra. Da aveți perfectă dreptate, securitatea e în toate și în cei ce vor plânge (copiii și nepoții noștri) mâine când va veni nota de plată. Atenție! vorbim de „2„ securități : una condusă de Postelnicu în apărarea lui Ceaușescu și una trădătoare și aliată lui Iliescu și KGB-lui ( dacă nu toți oricum cea mai mare parte) formată din șefii județeni ai serviciilor de securitate care la „primele„ alegeri libere (???) au fost numiți președinți ai Comisiilor Județene de votare. Exemplu : la București a fost cel de la Galați care a fost șeful puciștilor din Securitate și, tot așa. Cel de la Bacău la Arad, cel de la Iași la Dâmbovița, ș.a.m.d. Răul făcut de Ceaușescu este nimic pe lângă răul făcut de Iliescu care ne-a dat pe mâna Kremlinului, pe mâna bolșevicilor de sec. XXI.
   • Like 4
  • @ Mircea Popescu
   Dacă şi CPT deja spune că acest criminal va fi liber fără să răspundă pentru crima făcută , înseamnă că Statul român este terminat şi legile sale sunt hârtie igienică ... Eu totuși sper ca acest criminal să suporte consecințele faptei sale şi să fie condamnat corect la toate sancțiunile prevăzute de legile României ...
   • Like 1
 • Sa nu uitam de SERBAN HUIDU!
  • Like 1
 • Dacă va trăi, Galeria Huidu o să se mărească cu încă un exponat. Sper să aibă decenţa să moară.
  • Like 6
  • @ Dragoş Anghelache
   GabiC check icon
   Tiriac nu si-a scos odrasla? Parca tot cu cocaina era acuzatia?
   • Like 1
 • In urma cu citiva ani Mario Iorgulescu a sechestrat pe cineva impreuna cu alti 9 oameni. Toti au fost condamnati, Mario a fost achitat. Tara asta defecta nu o sa se faca bine pina cind nemernicul care l-a achitat nu este bagat la puscarie. Iar asta nu o sa se intimple cita vreme oamenii asista cu indiferenta/nesimtire la ticalosii. Tot raul vine de la ciuma rosie. Pina cind nu se stirpeste acest flagel Romania nu se va vindeca. Pe 10 august 2018 sute de mii au fost gazati, au luat bocanci in gura, bastoane in cap etc. Dupa 1 an nu a iesit nimeni in strada. Daca ar iesi milioane (ca la Hong Kong de ex) ciuma rosie ar fi stirpita rapid si ghiolbanii criminali nu ar mai fi protejati.
  • Like 1
 • Unele solutii tehnice exista: etilotest obligatoriu montat pe toate masinile care se inmatriculeaza in RO, limitare electronica a vitezei la 130 in afara localitatilor, respectiv la 70 in localitati (simplu de realizat), etc. Lumea nu-si doreste insa astfel de masuri, dupa cum nu-si propune nici reducerea zaharului din alimente, a grasimilor saturate,etc, etc.
  • Like 7
  • @ Adin Tabacu
   pe ce planeta ai vazut tu lucrurile astea? sau ai senzatia ca daca suna bine in capul tau atunci trebuie sa fie ceva care merita spus tuturor?
   • Like 0


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult