Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Tudose s-a întâlnit cu Dragnea la Parlament. Premierul spune că nu a primit demisiile miniștrilor Sevil Shhaideh și Rovana Plumb

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit la Parlament cu șeful PSD, Liviu Dragnea, după ce Tudose a anunțat că vrea să remanieze mai mulți miniștri, dintre care trei sunt vizați de anchete penale. Întâlnirea, care a avut loc în biroul lui Dragnea de la Camera Deputaților, este a doua pe care cei doi o au în mai puțin de 24 de ore. 

Întrebat dacă a primit demisiile miniștrilor Rovana Plumb și Sevil Shhaideh, vizate de remaniere, Tudose a răspuns scurt: „Nu”.

Liderii social-democraţi s-au reunit marți într-o ședință de urgență la capătul căreia premierul Mihai Tudose a anunţat că au fost stabilite "zona de remaniere şi persoanele remaniabile" și că decizia finală va fi luată în şedinţa de joi a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

„Am aceeași părere, discuția a fost lungă, nu a fost numai în doi, decizia finală va fi luată la CEx, joi, pe următoarele direcții clare: raportul dintre guvern și partid, plecând de la premisa că guvernul e un guvern politic, dar la nivelul de implicare a anumitor structuri din partid pe activitatea guvernamentală lucrurile trebuie clarificate. Am stabilit împreună zona de remaniere, remaniabili. Nu o să vă facem fericiți acum numele și propunerile de portofofii, ci după CEx. Discuția cu președintele Iohannis a fost să îl întreb dacă este dispus săptămâna aceasta pentru a semna actele. Plus, a fost o informare despre ce s-a întâmplat la Varna”, a spus Tudose.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Statuie mască

„Primul lucru care contează atunci când faci o donație este ca gestul respectiv să te facă să te simți că ai făcut cu adevărat o faptă bună. Dacă cauza respectivă reușește să te facă să te simți ca un mic erou, te face să te simți bine că ai ajutat, reușește să te facă donezi”, spune Nicoleta Deliu.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Simona Halep - Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

„Am crescut cu o mentalitate că eram mică, că nu o să ajung să fiu tenismenă, nu o să ajung să fiu sus în clasament, nu o să ajung să câștig turnee mari. Cum până nu demult, în 2017, mi se spunea « nu ai mental de campion de Grand Slam».” (Foto; Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia)

Citește mai mult