Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

UNTOLD 2023. Când urcă pe scenă cei mai așteptați artiști - Imagine Dragons și Armin van Buuren

Imagine Dragons

Imagine Dragons, una dintre cele mai iubite formații de pop-rock din lume- recompensate în ultimii ani cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award și un World Music Award- vine în România la UNTOLD 2023, anunțau organizatorii în 24 noiembrie, anul trecut. 

Prima întrebare pe buzele tuturor a fost „când?”- în care din cele 4 seri ale festivalului va cânta formația americană fondată în Nevada. Paginile rețelelor sociale au fost asaltate de fani. S-a speculat mult- dacă vor fi în prima zi de festival sau sâmbătă noapte, considerată de mulți cea mai „hot”, pentru că e mijlocul week-end-ului. Pe de altă parte, fanii lui Armin van Buuren, care vin special pentru el la festival, așteptau indicii. 

Săptămâna aceasta, organizatorii au făcut public programul întregului festival, pentru fiecare scenă (*desigur, ca peste tot, la evenimentele cu sute de artiști, programul poate suferi modificări, însă acestea pot fi aflate la timp din aplicația eveniomentului, care trebuie descărcată în smartphone, dacă doriți să aveți ultimele update-uri). Așadar, Imagine Dragons urcă pe scena principală vineri (în a doua zi de festival), iar Armin van Buuren duminică.

Experiența de pe Cluj-Arena va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival, promit organizatorii.

Joi, 3 august 2023, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Imagine Dragons urcă vineri, 4 august 2023, pe scena principală de la UNTOLD

Vineri, 4 august 2023, Imagine Dragons, trupa care a inclus festivalul de la Cluj Napoca în turneul mondial din acest an va concerta pe scena principală. Line-up-ul va fi completat de Alesso, Salvatore Gnacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august 2023, Martin Garrix, votat de iubitorii genului DJ-ul numărul unu al lumii și considerat unul dintre cei mai inovatori, este așteptat pe scena principală, pe care vor mai urca suedezul Eric Prydz, French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Armin van Buuren vine în România după o pauză de 3 ani

Duminică, 6 august 2023, este- spun organizatorii- ultima zi a călătoriei în universul UNTOLD, va oferi fanilor emoția revenirii celui mai iubit DJ, Armin van Buuren. Un alt nume mare care domină topurile în ultimii ani, David Guetta, revine la cea de a 8-a ediție a evenimentului de la Cluj, tot pe scena principală. Vor mai concerta Ferg, Years & Years și Fedde le Grand în ultima zi a festivalului.

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Iată line-up-ul pe zile:

Joi, 3 august 2023: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august 2023: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee.

Sâmbătă, 5 august 2023: Charlie, Mihigh, Priku.

Duminică, 6 august 2023: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Anunțul organizatorilor: din 29 mai, puteți cumpăra bilete de o zi.

Un moment așteptat de fanii UNTOLD a sosit, organizatorii anunță line-up-ul pe zile și pun în vânzare primele bilete pentru o zi de festival. Cei care vor să vină la Cluj Napoca special pentru un spectacol sau un artist, au posibilitatea să se înregistreze pentru a-și cumpăra bilete pentru o zi de festival.

Cei care selectează opțiunea Day Ticket de pe site-ul evenimentului își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați și să-și creeze mii de amintiri. 

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de Euro + Taxe.

Numărul biletelor puse în vânzare este limitat, înregistrarea se poate face începând din 25 mai, accesând: https://untold.com/register.

Festivalul UNTOLD 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunțat până acum și abonamentele sunt disponibile pe untold.com.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult