Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

UNTOLD 2023. Când urcă pe scenă cei mai așteptați artiști - Imagine Dragons și Armin van Buuren

Imagine Dragons

Imagine Dragons, una dintre cele mai iubite formații de pop-rock din lume- recompensate în ultimii ani cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award și un World Music Award- vine în România la UNTOLD 2023, anunțau organizatorii în 24 noiembrie, anul trecut. 

Prima întrebare pe buzele tuturor a fost „când?”- în care din cele 4 seri ale festivalului va cânta formația americană fondată în Nevada. Paginile rețelelor sociale au fost asaltate de fani. S-a speculat mult- dacă vor fi în prima zi de festival sau sâmbătă noapte, considerată de mulți cea mai „hot”, pentru că e mijlocul week-end-ului. Pe de altă parte, fanii lui Armin van Buuren, care vin special pentru el la festival, așteptau indicii. 

Săptămâna aceasta, organizatorii au făcut public programul întregului festival, pentru fiecare scenă (*desigur, ca peste tot, la evenimentele cu sute de artiști, programul poate suferi modificări, însă acestea pot fi aflate la timp din aplicația eveniomentului, care trebuie descărcată în smartphone, dacă doriți să aveți ultimele update-uri). Așadar, Imagine Dragons urcă pe scena principală vineri (în a doua zi de festival), iar Armin van Buuren duminică.

Experiența de pe Cluj-Arena va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival, promit organizatorii.

Joi, 3 august 2023, fanii UNTOLD vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max și Bebe Rexha, alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Imagine Dragons urcă vineri, 4 august 2023, pe scena principală de la UNTOLD

Vineri, 4 august 2023, Imagine Dragons, trupa care a inclus festivalul de la Cluj Napoca în turneul mondial din acest an va concerta pe scena principală. Line-up-ul va fi completat de Alesso, Salvatore Gnacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august 2023, Martin Garrix, votat de iubitorii genului DJ-ul numărul unu al lumii și considerat unul dintre cei mai inovatori, este așteptat pe scena principală, pe care vor mai urca suedezul Eric Prydz, French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Armin van Buuren vine în România după o pauză de 3 ani

Duminică, 6 august 2023, este- spun organizatorii- ultima zi a călătoriei în universul UNTOLD, va oferi fanilor emoția revenirii celui mai iubit DJ, Armin van Buuren. Un alt nume mare care domină topurile în ultimii ani, David Guetta, revine la cea de a 8-a ediție a evenimentului de la Cluj, tot pe scena principală. Vor mai concerta Ferg, Years & Years și Fedde le Grand în ultima zi a festivalului.

Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este pregătită pentru cele mai mari nume din cultura underground. Iată line-up-ul pe zile:

Joi, 3 august 2023: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august 2023: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee.

Sâmbătă, 5 august 2023: Charlie, Mihigh, Priku.

Duminică, 6 august 2023: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Anunțul organizatorilor: din 29 mai, puteți cumpăra bilete de o zi.

Un moment așteptat de fanii UNTOLD a sosit, organizatorii anunță line-up-ul pe zile și pun în vânzare primele bilete pentru o zi de festival. Cei care vor să vină la Cluj Napoca special pentru un spectacol sau un artist, au posibilitatea să se înregistreze pentru a-și cumpăra bilete pentru o zi de festival.

Cei care selectează opțiunea Day Ticket de pe site-ul evenimentului își vor putea alege ziua în care să bucure de cea mai frumoasă experiență de festival, alături de artiștii preferați și să-și creeze mii de amintiri. 

Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul UNTOLD va avea loc luni, 29 mai, de la ora 12:00, la prețul de 69 de Euro + Taxe.

Numărul biletelor puse în vânzare este limitat, înregistrarea se poate face începând din 25 mai, accesând: https://untold.com/register.

Festivalul UNTOLD 2023 are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca. Tot line-up-ul anunțat până acum și abonamentele sunt disponibile pe untold.com.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult