Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

UNTOLD 2023 se desfășoară în perioada 3-6 august. În mai puțin de un minut, organizatorii au vândut joi peste 11.000 de abonamente

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

UPDATE: În mai puțin de un minut, organizatorii au vândut peste 11.000 de abonamente, deși inițial au pregătit doar 10.000, pentru prima rundă de vânzări. Cererea a fost mare, iar la 14:00 fix, peste 40.000 de oameni erau înregistrați pe untold.com. O nouă rundă de vânzări va fi disponibilă în curând, pe site-ul festivalului.  

Organizatorii anunță că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului, pe lângă DJ renumiți, trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD.

În cele patru zile și patru nopți de festival în Parcul Central din Cluj-Napoca vor avea loc live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele, se arată într-un comunicat.

Primele 10.000 de abonamente au început să fie puse în vânzare joi, 6 octombrie, doar pentru ce care se înregistrează pe site-ul untold.com. Aceștia pot cumpăra abonamentele la un preț special de 109 euro plus taxe, iar organizatorii spun că zeci de mii de oameni s-au înscris deja pe site-ul festivalului.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Nici nu s-a terminat bine pelerinajul de la Cluj ca incepe din nou...
    • Like 0


Îți recomandăm

Arsenie. Viața de apoi

„Constatarea cea mai sumbră, după experiența asta, e că oamenii se lasă foarte ușor manipulați pe fondul de nevoie intimă religioasă și că ne îndreptăm, cumva și din analfabetism istoric sau din necunoaștere, către valorizarea acestor formule autoritare antioccidentale, antieuropene conspiraționiste care sunt în spațiul public din ce în ce mai puternice. Și asta vom vedea la alegerile de anul viitor cu ce o să se soldeze”, a concluzionat Alexandru Solomon.

Citește mai mult

Apă de băut

Copil fiind, înainte de 1990, „recrutam” câte un adolescent mai vânjos din cartier ca să cărăm sacoșele cu 10-12 recipiente din sticlă, pe care le dădeam goale și le aduceam acasă pline cu apă minerală. Vecinul se alegea cu o monedă sau un biscuit Poiana. Dacă știa să negocieze mai bine, primea cu împrumut mingea mea de fotbal, câteva ore.

Citește mai mult