Sari la continut

Vorbește cu Republica și ascultă editorialele audio

Vă mulțumim că ne sunteți alături de șapte ani. Ascultați editorialele audio publicate pe platformă. Un proiect de inovație în tehnologie susținut de DEDEMAN.

UNTOLD 2023 se desfășoară în perioada 3-6 august. În mai puțin de un minut, organizatorii au vândut joi peste 11.000 de abonamente

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

UPDATE: În mai puțin de un minut, organizatorii au vândut peste 11.000 de abonamente, deși inițial au pregătit doar 10.000, pentru prima rundă de vânzări. Cererea a fost mare, iar la 14:00 fix, peste 40.000 de oameni erau înregistrați pe untold.com. O nouă rundă de vânzări va fi disponibilă în curând, pe site-ul festivalului.  

Organizatorii anunță că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului, pe lângă DJ renumiți, trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD.

În cele patru zile și patru nopți de festival în Parcul Central din Cluj-Napoca vor avea loc live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele, se arată într-un comunicat.

Primele 10.000 de abonamente au început să fie puse în vânzare joi, 6 octombrie, doar pentru ce care se înregistrează pe site-ul untold.com. Aceștia pot cumpăra abonamentele la un preț special de 109 euro plus taxe, iar organizatorii spun că zeci de mii de oameni s-au înscris deja pe site-ul festivalului.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Nici nu s-a terminat bine pelerinajul de la Cluj ca incepe din nou...
    • Like 0


Îți recomandăm

Centrul Pompidou

Francezii anunță, sub patronajul președintelui Emmanuel Macron, deschiderea pe 27 martie a celei mai mari expoziții Brâncuși de până acum, iar un vin românesc a fost ales drept vinul oficial al evenimentului inaugural: Jidvei. (Profimedia Images)

Citește mai mult

Familia Mirică

„Eu, soția, mama și tata. Mai nou, sora și cumnatul care au renunțat să lucreze într-o firmă mare de asigurări ca să ne ajute cu munca pământului. Au fugit din București și au venit la fermă, pentru că afacerea are nevoie de forțe proaspete. Și cei 45 de angajați ai noștri, pe care-i considerăm parte din familie”. Aceasta este aritmetica unei afaceri de familie care poate fi sursă de inspirație pentru toți tinerii care înțeleg cât de mult a crescut valoarea pământului în lumea în care trăim.

Citește mai mult

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult