Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

UNTOLD continuă în 2021 cea mai longevivă campanie publică de colectare de sânge din România

Blood Network_2019

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Network, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă și în 2021. 

Organizatorii lansează cea de-a șaptea ediție, care a mobilizat până acum zeci de mii de oameni din România. În acest an, campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 05 septembrie 2021 în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată, caravana mobilă va fi prezentă în 11 orașe mari din România. 

Ca și în anii precedenți, fanii festivalului UNTOLD vor putea dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile.

Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD 2021. Calendarul acțiunilor de recoltare a sângelui este următorul:

București- 17, 18 iulie, Parcul Herestrău, Intrarea Charles de Gaulle

Constanța- 24-25 iulie, Plaja NEVERSEA

Târgu Mureș- 31 iulie, 01 august, Piața Tineretului

Sibiu- 31 iulie, 01  august, pietonalul magazinului Dumbrava, Piața Mare

Oradea- 7, 8 august, Piața Unirii

Ploiești- 14, 15 august, Palatul Culturii

Craiova- 14, 15 august, Piața Mihai Viteazul

Iași- 21, 22 august, Iulius Mall

Timișoara- 28, 29 august, Piața Politehnicii

Brașov- 28, 29 august, bulevardul Republicii

Cluj- Napoca- 4, 5 septembrie, monumentul Memorandiștilor, strada Eroilor

Cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscriu în rețeaua „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului UNTOLD și tichete de cumpărături de 100 de ron din partea Kaufland România.

Cei care donează în unul dintre centrele de transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar apoi vor primi pe adresa de mail un voucher valoric de 10 euro pe care îl vor putea folosi la achiziționarea abonamentelor pentru UNTOLD 2021.

„Suntem convinși că anul acesta vom avea un record de donatori, atât la caravana mobilă, cât și în centrele fixe, în contextul în care acum fanii au garanția că festivalul UNTOLD se va ține în această toamnă! Noi suntem mândri că alături de partenerii noștri reușim să ținem în viață această campanie de 7 ani, dar mai ales suntem mândri de tinerii frumoși care donează în fiecare an și prin gestul lor au salvat și salvează mii de vieți”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

„În România e nevoie constantă de sânge, iar unul dintre cele mai simple moduri de a avea un impact pozitiv este să donăm. Noi, la Kaufland România, credem că implicarea face diferența, așa că de șase ani ne unim forțele cu festivalurile UNTOLD și Neversea pentru a aduce cât mai mulți donatori în rețeaua Blood Network. Donarea de sânge este o super putere pe care o avem mulți dintre noi și împreună putem face mult bine în jurul nostru”, spune Anna- Katharina Scheidereiter, manager CSR Kaufland România.

Campania Blood Network este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma “Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național de Transfuzii Sanguine. Campania Blood Network a adunat la edițiile anterioare peste 15.000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară.

UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie la Cluj-Napoca.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult