Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Valer Dorneanu a fost înregistrat fără să știe după ce a sunat un jurnalist Libertatea din greșeală: ”Să mă pupe în fund presa, că am destule necazuri”

Valer Dorneanu și-a încheiat mandatul de judecător și de președinte al Curții Constituționale, vineri, și le-a mulțumit jurnaliștilor, într-un comunicat prin care a transmis că „presa este un plămân prin care respiră o națiune”.

Ulterior, Dorneanu a apelat înapoi, din greșeală, un ziarist al ziarului Libertatea, care îl sunase mai devreme pentru un punct de vedere.

Dorneanu a fost înregistrat fără să știe și auzit când a transmis despre jurnaliști, în discuția cu un angajat CCR: ”Să mă pupe în fund presa, că am destule necazuri”.

AUDIO poate fi ascultat pe Libertatea. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Nume check icon
  Cred ca este una din cele mai toxice persoane publice din ultimii 30 de ani.
  • Like 1
 • Minciuna are picioare scurte
  • Like 0
 • Delia MC Delia MC check icon
  Asta-mi pare asemănător cu acea convorbire de demult dintre Gigi Becali și niște jurnaliști, când sus-numitul și-a dat în petic spre deliciul unora care au și imortalizat incidentul într-o piesă cover 50 cent & Gigi Becali, se găsește în youtube cu un titlu ce nu poate fi menționat. Poate jurnalistul dă înregistrarea cuiva care să facă o piesă din asta. Ar fi distractiv.
  • Like 2
 • Saracul de el , dupa ce i-a rezolvat cam pe toti infractorii si plagiatorii , are acum necazuri gramada de genul : cum reusesc sa imi cheltuiesc acum pensiile pe care le iau lunar din buzunarele fraierilor astia , de care mi-am batut joc in ultimii 20 de ani.
  Jigodiile astea de la CCR si CSM imi starnesc o furie profunda , pe care n-am mai simtit-o de la mineriade. Cand o sa ajungem sa condamnam public aceste specimene, poate o sa avem sansa sa ne insanatosim.
  Au distrus si ce mai era din coloana vertebrala a acestei natiuni , fara notiuni de echitate , justitie , meritocratie nu poti merge inainte.
  Au facut tot ce pot, sa ne arate ca legea sunt ei si protejatii lor.
  • Like 4
 • ASTA DORNEANU este un neom,o persoana gretoasa,din cateva cuvinte dovedind sangele de comunist caruia nu-i pasa de nimeni si de nimic pt ca asa este si clasa politica care la adus in fruntea CCR pe care a facut-o dupa chipul si asemnarea sa,instanta in slujba infractorilor mici si mari.Sa nu poata inchide ochii batranetii pana nu-si cere scuze ziaristilor si cititorilor.,ca noi nu-l lasam sa ne pupe in fund pt.ca a dovedit ca este un scabros ordinar la adresa intregii societati romanesti.
  • Like 2
 • Asta merită presa......pentru prea excesivul servilism pe care l-au dovedit față de politicieni.
  • Like 4
  • @ Ela Mihaela
   majoritatea presei, din păcate. Totuși mai sunt câteva voci libere...
   • Like 0
 • Și el pe noi toți.......
  • Like 3


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Mihai Bran - Claudiu Pandaru

Când medicul psihiatru Mihai Bran le-a povestit colegilor săi de la muncă, în 2015, că ar vrea să își facă un startup în domeniul serviciilor de telemedicină, pentru a-și putea urmări mai ușor pacienții, cei mai mulți dintre ei au izbucnit în râs, neîncrezători. În prezent, business-ul său, ATLAS, pornit alături de câțiva prieteni IT-ști, a ajuns la o cifră de afaceri de un milion de euro și 400.000 de utilizatori.

Citește mai mult

Food waste Japonia

„În Japonia mâncarea e un personaj din marea poveste a lumii, un prim pas în călătorie. Fiecare regiune are cel puțin un ingredient sau o mâncare pentru care e faimoasă și care, când îi vine sezonul, e consumată în restul Japoniei. E și o formă ritualică de a reuni timpuri, locuri și oameni. Mâncarea japoneză e o formă de echilibru”, spune scriitorul George Moise într-un interviu pentru habits by Republica.

Citește mai mult