Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Veni, vidi, vici. 5 cadre cu Serena la Wimbledon

Serena WIlliams (SUA, 1 WTA) a învins-o pe Angelique Kerber (Germania, 4 WTA, câștigătoare în fața Simonei Halep, în sferturi) în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, scor final 7-5, 6-3 şi a egalat recordul lui Steffi Graf în ceea ce priveşte numărul trofeelor de Grand Slam cucerite în carieră, 22 la număr.

Finala a durat o oră şi 23 de minute, iar Serena a fost jucătoarea care a dictat ritmul jocului şi nu i-a cedat niciun break lui Angelique Kerber, jucătoare care o învinsese în finala de la Australian Open (6-4, 3-6, 6-4).

Serena a câștigat, alături de sora sa Venus Williams, și proba de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon.

Cele două sportive americane au învins în finala de dublu, cu scorul de 6-3, 6-4, perechea Timea Babos/Iaroslava Şvedova (Ungaria/Kazahstan).

Serena şi Venus Williams s-au mai impus la Wimbledon în anii 2000, 2002, 2008, 2009 şi 2012.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Raul check icon
    Dizgratioasa dar eficienta...
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult