Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Veni, vidi, vici. 5 cadre cu Serena la Wimbledon

Serena WIlliams (SUA, 1 WTA) a învins-o pe Angelique Kerber (Germania, 4 WTA, câștigătoare în fața Simonei Halep, în sferturi) în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, scor final 7-5, 6-3 şi a egalat recordul lui Steffi Graf în ceea ce priveşte numărul trofeelor de Grand Slam cucerite în carieră, 22 la număr.

Finala a durat o oră şi 23 de minute, iar Serena a fost jucătoarea care a dictat ritmul jocului şi nu i-a cedat niciun break lui Angelique Kerber, jucătoare care o învinsese în finala de la Australian Open (6-4, 3-6, 6-4).

Serena a câștigat, alături de sora sa Venus Williams, și proba de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon.

Cele două sportive americane au învins în finala de dublu, cu scorul de 6-3, 6-4, perechea Timea Babos/Iaroslava Şvedova (Ungaria/Kazahstan).

Serena şi Venus Williams s-au mai impus la Wimbledon în anii 2000, 2002, 2008, 2009 şi 2012.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Raul check icon
    Dizgratioasa dar eficienta...
    • Like 0


Îți recomandăm

Maria Drăghici

Maria Drăghici n-a împlinit nici doi ani și are deja trei operații pe cord deschis. Culmea, e un copil vesel, care știe să se bucure de fiecare moment și, mai mult decât orice altceva, e un copil iubit. De fratele ei și de părinții ei, care, de la nașterea copilei, trăiesc cu ochii deschiși un coșmar adevărat.

Citește mai mult

Eco-creatorii de energie

Mă bucur să descopăr astfel de inițiative care ne dovedesc încă o dată că educația și formarea cetățenilor de mâine este un efort comun al familiei, al școlii, al ONG-urilor și al companiilor private responsabile. Semințele plantate acum ne vor arăta probabil peste 10-20 de ani dacă țara asta va fi mai bună și mai curată.

Citește mai mult