Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Vicepreședinte al PSD, despre protestele de la Cotroceni: „Sunt convins că trebuie să fie membri de partid ai PSD, organizați de PSD”

Proteste la Cotroceni

Mihai Chirica, primarul Iașului și vicepreședinte al PSD, primul lider social-democrat care contestă poziția lui Liviu Dragnea la șefia partidului, după izbucnirea protestelor de stradă de după ordonanța 13, prezent duminică, la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, a anunțat că „e nevoie de un nou leadership în PSD”.

Chirica este de părere că PSD este în spatele protestului de la Cotroceni, deși Liviu Dragnea a spus public faptul că partidul nu a organizat nicio contramanifestație. 

„Atât timp cât se manifestă în numele şi pentru PSD sunt convins că trebuie să fie membri de partid ai PSD, organizaţi de către PSD şi este şi normal să fie aşa. Aşa cum şi în partea cealaltă au fost şi oameni din partide politice", a spus Mihai Chirica la Digi24.

Vicepreședintele PSD s-a declarat împotriva organizării unor contramanifestații de către partid: „Eu am spus că nu este bine pentru că aduceai într-un model comparativ, ori cât de mic ești, ori cât de rău asezat la un moment dat. Acei oameni trebuie respectați la fel ca cei din Victoriei, s-au pronunțat într-o modalitate democratică, au fost rezervați, exprimă un punct de vedere al unei mase de români.”

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult