Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Viorica Dăncilă, așteptată de protestatari la Iași. „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie"

protest Iasi

(Foto captura)

Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată vineri, la Iași, de câțiva protestatari, care au afişat bannere inscripționate cu mesajele „PSD atâta ştie: să ne ţină-n sărăcie” și „Nu mai avem noroaie până la prima ploaie”.

În momentul sosirii coloanei oficiale, protestatarii au început să strige „Hoţilor”, „Criminalii”, „La puşcărie cu voi”, „Analfabeto”. 

Dăncilă participă la Iași la ședinţa Comitetului Executiv Judeţean, iar apoi va vizita două spitale. Ieri președintele PSD și-a anulat vizita la Botoșani.

Pentru turneul electoral din Moldova, singura regiune din țară fără nicio autostradă, Viorica Dăncilă a ales să se deplaseze cu elicopterul. Dăncilă a plecat de la Suceava spre Iași, joi după-amiază, cu un elicopter privat, potrivit stirisuceava.net.

Foto stirisuceava.net

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Zev check icon
  Mda. Sunt curios daca oamenii de bine care au blocat cu masina sunt angajati ai SPP sau Jandarmeri sau Politie? Ca daca da, ei trebuie sa fie apolitici, ori asta a fost un gest politic.
  • Like 0
  • @ Zev
   Sclavii ăia? Hehe!
   • Like 0


Îți recomandăm

Bursa BT Roberto Marzanati la Executive MBA University of Hull

Competiția la Executive MBA University of Hull din Cluj-Napoca, program acreditat internațional, este deschisă celor care doresc să facă un pas înainte în dezvoltarea profesională şi personală, indiferent de domeniul în care lucrează, public sau privat. Candidații trebuie să aibă cel puțin 3 ani experiență în management după terminarea studiilor şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Allkimik

În urmă cu 12 ani, a plecat în India, în vacanță, cu un aparat digital scump și un altul ieftin, pe film, cu care a făcut poze mai mult seara, fără să aibă nicio așteptare de la ele. Când le-a developat la un atelier, a rămas surprins de profunzimea imaginilor și, ținând în mână diapozitivele, a avut revelația prezenței fizice a fotografiei.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult