Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Viorica Dăncilă, așteptată de protestatari la Iași. „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie"

protest Iasi

(Foto captura)

Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată vineri, la Iași, de câțiva protestatari, care au afişat bannere inscripționate cu mesajele „PSD atâta ştie: să ne ţină-n sărăcie” și „Nu mai avem noroaie până la prima ploaie”.

În momentul sosirii coloanei oficiale, protestatarii au început să strige „Hoţilor”, „Criminalii”, „La puşcărie cu voi”, „Analfabeto”. 

Dăncilă participă la Iași la ședinţa Comitetului Executiv Judeţean, iar apoi va vizita două spitale. Ieri președintele PSD și-a anulat vizita la Botoșani.

Pentru turneul electoral din Moldova, singura regiune din țară fără nicio autostradă, Viorica Dăncilă a ales să se deplaseze cu elicopterul. Dăncilă a plecat de la Suceava spre Iași, joi după-amiază, cu un elicopter privat, potrivit stirisuceava.net.

Foto stirisuceava.net

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Zev check icon
  Mda. Sunt curios daca oamenii de bine care au blocat cu masina sunt angajati ai SPP sau Jandarmeri sau Politie? Ca daca da, ei trebuie sa fie apolitici, ori asta a fost un gest politic.
  • Like 0
  • @ Zev
   Sclavii ăia? Hehe!
   • Like 0


Îți recomandăm

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult