Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

„E o bătaie de joc!...” Călin Popescu Tăriceanu, apostrofat din nou de mulțime, după ce ar fi intrat „peste rând” și la muzeu

Mai mulţi vizitatori ai Muzeului Mineritului din Roşia Montană l-au criticat pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru că ar fi intrat peste rând în muzeu, scrie Hotnews

În imaginile filmate la Roșia Montană, o persoană care stă la coadă îi reproșează lui Tăriceanu că e „bătaie de joc”, iar acesta îi răspunde: „Nu-mi reproșați mie, că nu fac eu organizarea”. Oamenii au fost supărați pentru că au fost nevoiți să aștepte până când grupul lui Călin Popescu Tăriceanu și-a terminat vizita în muzeu.

Tăriceanu și coada la permise

În urmă cu un an, Călin Popescu Tăriceanu a sărit peste coada la permise, la care se aflau aproximativ o mie de persoane, a intrat pe o uşă din curtea interioară a Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, unde a fost aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului.  

În tot acest timp, în care Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire deşi începuse programul oficial de lucru cu publicul.

În luna noiembrie, mașina lui Călin Popescu Tăriceanu a fost filmată de un reporter GSP în timp ce era staționată, cu avariile pornite, pe prima bandă Bulevardului Brătianu din București, în timp ce președintele Senatului făcea cumpărăturir.

Șoferul acestuia a oprit la mică distanță de Universitate, încurcând circulația în zonă, și l-a așteptat pe Tăriceanu, care a revenit de la cumpărături cu o pungă în mână.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Sarbu check icon
  Reprezentant al minei Roşia Montană: "Tăriceanu a stat la rând ca orice turist pentru a vizita muzeul".

  Sursa: http://www.mediafax.ro/social/reprezentant-al-minei-rosia-montana-tariceanu-a-stat-la-rand-ca-orice-turist-pentru-a-vizita-muzeul-16697052

  ”Dânsul nu a avut o vizită oficială, nu a fost anunţată de nimeni, a venit ca orice turist, este în concediu, cu familia şi cu prietenii, s-a prezentat la poartă, când i-a venit rândul a intrat. Şi dânsul a aşteptat în jur de 5-10 minute până când a fost primit. A stat la rând ca orice alt cetăţean, a venit şi s-a prezentat ca orice alt vizitator de la Roşia Montană. Nu a avut niciun privilegiu, până nu a intrat înăuntru nici n-am ştiu dacă e dânsul sau nu e dânsul. Dacă nu era vorba de Tăriceanu şi era vorba de Gheorghe Popescu, pe care nu-l cunoştea nimeni... Nu e prima dată când se aşteaptă la poartă”
  • Like 1
 • politica corupe ! ... as ... tampeste ... schema este simpla :
  daca dupa ce demonstrezi ca esti atat de borfas, mincinos, hot si corupt incat sa fi acceptata in politica, demonstrezi in plen si din plin ca esti si timpit, dar timpit rau, poti sa fi numit in cele mai inalte functii pt a reprezenta poporul roman.
  exemple ?
  de unde sa incepem, din istoria fanariota sau de dupa al 2-lea razboi mondial, sau sa venim direct la epoca dan iosif ?
  curaj ... alegeti si va postez eu date despre personaje si activitatea lor timpita, chiar cretina si demna de un balamuc cu renume :)
  • Like 1
 • Un citat din CTP, daca mai era cazul: „Ştiţi cât o să trăiască domnul Tăriceanu? Încă 40 de ani de acum înainte. Ştiţi de ce? Datorită nesimţirii sale cosmice. Este cel mai mare nesimţit pe care l-am văzut vreodată, nu numai în politică."
  Iar Tariceanu nu face altceva decat sa demonstreze inca o data, pentru cei ce nu erau lamuriti.
  • Like 5


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Vlad Petreanu_

În 1990, după ce lucrase într-o fabrică, Vlad Petreanu s-a angajat la un ziar, unde avea un salariu echivalentul a aproape 90 de dolari. Banii îi ajungeau, spune el, să își cumpere un pachet de țigări - la vremea respectivă fuma - și o cola pe zi, „și abia mă descurcam să mănânc ceva”.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon „La bani mărunți” cu Sergiu Manea, CEO BCR. Podcast amplificat de Republica

Sergiu Manea, care a preluat în urmă cu cinci ani conducerea celei mai mari bănci din România, a povestit că primul său salariu, o sumă echivalentă cu mai puțin de 80 de dolari, l-a primit în septembrie 1994. Se angajase înainte de terminarea facultății pe o poziție entry level, ca referent, la Banca Română pentru Dezvoltare, la Biroul de bănci corespondente, care azi se cheamă „financial institutions”.

Citește mai mult

Fetiță la laptop

Situația se poate schimba în orice moment și școli aflate acum în scenariul verde sau galben pot trece de pe o zi pe alta în scenariul roșu, dacă în cadrul lor vor fi confirmate 3 cazuri de Covid. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult