Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Ziua internațională a bătăii cu perne, văzută prin obiectivul unui fotograf. GALERIE FOTO

Aflată la a patra a ediție în București, Ziua internațională a bătăii cu perne, eveniment care a avut loc pe 1 aprilie, în Piața Universității, a strâns mult mai puțini participanți față de anii precedenți. Fotografi în schimb - câtă frunză și câtă iarbă.

S-au aruncat perne în stânga și-n dreapta - de multe ori și în fotografi - riscul meseriei, fulgii au sărit cât colo, iar buna dispoziție nu a lipsit.

Personal, nu am optat pentru aglomerația din centru, unde era adunată marea majoritate a participanților, ci am ales să observ ce se întâmplă mai mult pe margine. Am fotografiat în mare parte pe film și sper ca anul viitor să repet experiența. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult