Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

ANAF a vândut cu un milion de euro fostul sediu al Crescent. La licitație s-a înscris un singur participant

ANAF a obținut 4,55 milioane de lei de la o persoană fizică pentru o vilă care a aparținut Corinei Voiculescu, una din fiicele lui Dan Voiculescu, condamnat în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

În vilă, care este situată lângă parcul Herăstrău, în strada Aviator Mircea Zorileanu nr. 80, în Sectorul 1, a fost sediul Crescent, firma controlată de Dan Voiculescu.

La licitație s-a înscris un singur participant.

„Imobilul a fost cumpărat în cadrul licitației publice din 25 iulie, organizată la sediul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București, la care s-a înscris un singur participant”, a anunțat ANAF.

Potrivit anunțului publicat de Agenția Națională de Administrare Fiscală, este vorba despre un teren de 576 de metri pătrați și o clădire având o suprafață construită la sol de 193,7 metri pătrați. Vila are demisol, parter, etaj și mansardă, precum și un garaj.  

În dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani închisoare, prejudiciul a fost stabilit la 60 de milioane de euro. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • MihaiSt check icon
    Ati uitat sa spuneti cum a ajuns vila in posesia Varanului, cand a fost construita ("multumim din inima Partidului") si mai ales cine a cumparat-o. Daca ar fi fost o vila atat de dorita, se bateau mai multi pe ea... Sa vedem cum se va recupera (daca...) restul prejudiciului.
    • Like 0
  • Probabil acum le cumpără .....
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult