Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

ASUS ExpertBook B9 B9400: cel mai ușor laptop de business cu ecran de 14 inch

Performanța de top, portabilitatea și autonomia extraordinară nu trebuie să se excludă reciproc într-un laptop. Acesta este ideea care a stat la baza dezvoltării lui ASUS ExpertBook B9 B9400, cel mai ușor laptop de business cu ecran de 14 inch din lume, un model care cântărește doar 880 de grame.

Un laptop destinat profesioniștilor nu poate fi echipat decât cu hardware de ultimă generație și funcții care fac viața mai ușoară și totodată mai productivă în competitivul mediu de afaceri. ASUS ExpertBook B9 B9400 este nu doar o bijuterie, ci și un produs care îți va depăși așteptările pe care le ai de la un laptop pentru afaceri.

Forma compactă, tipică unei carcase de 13 inch, a fost posibilă datorită ecranului de 14 inch NanoEdge cu margini practic invizibile de doar 4 mm grosime. Calitatea ecranului vorbește de la sine, acesta primind mult râvnita validare Pantone și un tratament anti-orbire care elimină reflexiile obositoare pentru ochi.


 ASUS ExpertBook B9 B9400

Funcții aliniate cu așteptările actuale de productivitate și securitate

Inima lui ASUS ExpertBook B9 B9400 constă dintr-un procesor Intel Core i7 din generația a 11-a dotat cu tehnologia Intel vPro, o serie de funcții hardware pentru administrarea securizată a sistemelor IT completate de Centrul de Control ASUS, o suită software accesibilă printr-o interfață web și de utilitarele pentru mentenanța din pachetul ASUS Business Manager.

Și pentru că telefonul a devenit și el o unealtă importantă în viața unui manager, ASUS ExpertBook B9 B9400 oferă o integrare perfectă a acestuia cu ajutorul MyASUS, care permite citirea mesajelor și a notificărilor direct pe ecranul laptopului. Nu doar atât, dar poți efectua și apeluri vocale fără să scoți telefonul din buzunar.

Suita software este completată de o tehnologie de ultimă generație pentru anularea zgomotului de fond din conferințe, tehnologie care integrează beneficiile inteligenței artificiale pentru a filtra înregistrările microfonului și sunetul redat în difuzoarele proiectate de echipa ASUS Golden Ear împreună cu specialiștii Harman Kardon.

Tot la capitolul productivitate vei aprecia integrarea cu asistentul virtual Amazon Alexa care iți permite să îndeplinești sarcini de lucru fără să îți folosești mâinile.

Siguranța a fost sporită suplimentar prin implementarea AdaptiveLock, o funcție care se folosește de senzorul de proximitate pentru a bloca automat laptopul atunci când te îndepărtezi. Reautentificarea se face foarte rapid cu ajutorul camerei cu infraroșu care poate citi detaliile feței chiar și pe întuneric sau poți utiliza senzorul de amprentă integrat.

Rezistență și anduranță de invidiat

ASUS ExpertBook B9 B9400 face o impresie excelentă încă de la prima întâlnire, o impresie întărită atunci când îl ridici prima oară de pe birou, moment în care conștientizezi greutatea imposibilă de 880 de grame și profilul de doar 14.9 mm. Ambele au fost posibile prin utilizarea de către inginerii ASUS a unui aliaj de magneziu-litiu cu armături structurale ce permit trecerea testelor armatei americane MIL-STD 810H, un etalon în industrie pentru rezistența la șocuri, vibrații, temperaturi extreme și presiune.

Suplimentar, balamaua ecranului a fost supusă la 50.000 de cicluri de deschidere-închidere, porturile externe la 5.000 de cicluri de inserare-extragere, iar tastele la 10 milioane de apăsări. Dacă acestea nu erau suficiente, pe capac au fost aplicate 30 de kilograme de forță.

ASUS ExpertBook B9 B9400 nu este un laptop firav, cu siguranță, și poate rula neîntrerupt până la 24 de ore cu o singură încărcare în configurația cu baterie li-polimer de 66 Wh. Cele peste 13 ore de autonomie în aplicații de productivitate la birou te vor lăsa să termini proiectul la care lucrezi la timp, în orice condiții. Nu mai spunem că bateria se încarcă foarte rapid, până la 60% în doar 39 de minute.

ASUS ExpertBook B9 B9400 este un laptop neobosit care te ajută să lucrezi mai rapid, mai eficient și în siguranță deplină. Vă invităm să consultați oferta actuală pentru ASUS ExpertBook B9 B9400 accesând magazinul oficial ASUS România.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Wantsome

Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Citește mai mult

Școală modernă

Educația, în toate formele sale, este o investiție, nu o cheltuială. De la nivelul familiei și până la societate în ansamblul ei, toți ar trebui să fim conștienți că fiecare resursă alocată acestui domeniu aduce, aproape fără excepție, plus valoare ce se întoarce la nivel de individ și în comunitate.

Citește mai mult

Apartamente

22 de grade Celsius. Aceasta este temperatura pe care românii din orașe preferă să o aibă iarna în case, conform unui studiu realizat pentru Habits by Republica de Unlock Research.

Citește mai mult