Sari la continut
alt

Ada Bucurcheck icon

A lucrat timp de zece ani, în perioada 2006-2016, ca editor și jurnalist la revista Reader’s Digest Romania. A terminat Academia de Studii Economice, și-a început cariera jurnalistică la Evenimentul Zilei, unde a scris pe domeniul economic și financiar și, mai târziu, la ziarul Libertatea. În cei zece ani la Reader’s Digest a reușit publicarea de articole nu numai la nivel local, ci și în edițiile internaționale. În prezent, locuiește în orașul canadian Vancouver. 


Articole publicate check icon

Lumini de Crăciun

Vorbesc cu tata pe WhatsApp. Stă pe canapeaua din sufrageria apartamentului din cartierul Militari, cu spatele la geam, acolo unde anul trecut beculețe colorate se aprindeau și stingeau cu lumina reflectându-se sporadic în poleiala bomboanelor atârnate pentru nepoți în pomul de Crăciun. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Protest - familie

În luna august, când am venit în România pentru trei săptămâni, rude și prieteni m-au întrebat cum mi se pare acum țara și capitala, din perspectiva celui plecat. “Mi se pare că e ca și cum v-ați duce viața la limită”, asta le-am răspuns. (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult

Justin Trudeau - Foto Ada Bucur

Da, băiatul tău e îndrăgostit… de un alt băiat. Și nu poate spune nimănui. Nici ție, nici celui mai apropiat prieten, nici acelui băiat. E speriat ca naiba de ceea ce i se întâmplă. E în abis cu fiecare zi ce trece și nu poate vorbi. (Pride Parade, august 2018, Vancouver – Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau/ Foto: Ada Bucur)

Citește mai mult