Sari la continut
alt

Ada Bucurcheck icon

A lucrat timp de zece ani, în perioada 2006-2016, ca editor și jurnalist la revista Reader’s Digest Romania. A terminat Academia de Studii Economice, și-a început cariera jurnalistică la Evenimentul Zilei, unde a scris pe domeniul economic și financiar și, mai târziu, la ziarul Libertatea. În cei zece ani la Reader’s Digest a reușit publicarea de articole nu numai la nivel local, ci și în edițiile internaționale. În prezent, locuiește în orașul canadian Vancouver. 


Articole publicate check icon

Protest - familie

În luna august, când am venit în România pentru trei săptămâni, rude și prieteni m-au întrebat cum mi se pare acum țara și capitala, din perspectiva celui plecat. “Mi se pare că e ca și cum v-ați duce viața la limită”, asta le-am răspuns. (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

Citește mai mult

Justin Trudeau - Foto Ada Bucur

Da, băiatul tău e îndrăgostit… de un alt băiat. Și nu poate spune nimănui. Nici ție, nici celui mai apropiat prieten, nici acelui băiat. E speriat ca naiba de ceea ce i se întâmplă. E în abis cu fiecare zi ce trece și nu poate vorbi. (Pride Parade, august 2018, Vancouver – Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau/ Foto: Ada Bucur)

Citește mai mult