Sari la continut
alt

Alexandra Mafteicheck icon

Absolventă de ASE, Alexandra Maftei a profesat în domeniul financiar-bancar timp de 20 de ani. Ulterior, și-a urmat pasiunea pentru psihologie, a terminat Facultatea de Psihologie, iar în prezent este masterand în Psihologie clinică. De 4 ani, studiază Analiza Tranzacțională la Yorkshire Training Centre International și în urmă cu doi ani a început să se implice înproiecte cu caracter social. De un an, este psiholog în cadrul Fundației Seeding Knowledge.


Articole publicate check icon

Femeie stresata

Abia când este prea târziu și când cel de lângă noi nu mai este ne oprim pentru un moment, avem o părere de rău de ordinul secundelor în care ne vom gândi că nu am făcut mai mult, că nu i-am acordat mai multă atenție, că nu i-am spus cât l-am apreciat și apoi ne vom arunca din nou în vârtejul agitației noastre. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Avion in zbor

Ne gândim că nouă nu ni se poate întâmpla și asta este o minciună frumoasă pe care ne-o spunem, pentru că în adâncul sufletului, știm că oricui i se poate întâmpla, oricând. Și mai știm și că atunci când vom fi în astfel de momente, banii și socotelile noastre de “azi pe mâine” nu vor mai valora nimic. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult