Sari la continut
alt

Angela Roșcacheck icon

Angela Roșca este Managing Partner al Taxhouse, are 21 de ani de experiență  în consultanță fiscală locală și internațională la Taxhouse, EY și Andersen și experiență în finanțe-contabilitate la Procter & Gamble. Este consultant fiscal autorizat de Camera Consultanților Fiscali și are reputația de a oferi consultanță adaptată cerințelor impuse de fiecare afacere.  


Articole publicate check icon

 Agenția Națională de Administrare Fiscală -  Foto Facebook

După mai bine de doi ani cu multe schimbări intempestive în fiscalitate, mediul de busines românesc își dorește, în primul rând, o perioadă de dialog real în ceea ce privește modificările fiscale ce ar putea fi aplicate în 2020 sau 2021. Foto Facebook / Agenția Națională de Administrare Fiscală

Citește mai mult

Bulgăroaică

Autorităţile române au anunţat că s-au inspirat din modelele altor ţări în ceea ce priveşte noul sistem de plată defalcată a TVA. Însă Italia şi Polonia, la care s-a tot făcut referire în ultima vreme, au sisteme opţionale sau aplicate în domenii limitate, cu respectarea prevederilor directive europene în materie de TVA. (Foto: Inquam Photos/ Dan Porcuțan)

Citește mai mult

Vot pentru majorarea salariilor

Nu ar fi de mirare dacă în ianuarie, politicienii, treziți după euforia alegerilor, ne vor spune: “Oops, ne-am înșelat, nu se mai poate, amânăm aplicarea măririlor de salarii și reducerilor de taxe până când vom găsi banii”. Ceea ce se întâmplă deja oricum cu câteva din măsurile adoptate cu multe surle și trâmbițe în anii trecuți. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult