Sari la continut
alt

Claudia Cojoceacheck icon

Claudia este PR & Creative Marketing Specialist la Intuitext (compania de produse educaționale din cadrul Softwin). După aproape un deceniu în industria revistelor pentru femei, a decis să scrie și să comunice în zona de educație. Claudia scrie pe blogurile a două platforme online destinate pentru copiii digitali de astăzi, http://www.scoalaintuitext.ro/blog/ și http://www.examenultau.ro/blog/.


Articole publicate check icon

Copil TV

Pendulând grațios între „cum a fost azi la școală“ și „puișor, nu te cert, vreau doar să discutăm“, părinții de astăzi lovesc aprig în stilul de parenting al anilor ’80 și privesc blând către un viitor pe care îl construiesc zilnic alături de „puișorii“ din dotare. (Guliver Getty Images)

Citește mai mult

- Ce ai, spune-mi de ce ești trist, îl întreba mama obsesiv, simțind ea însăși cum o îneacă plânsul și cum o gâtuie frustrarea. (Guliver Getty Images)

Mamă și copil
Citește mai mult

Copil

Data viitoare când copiii vor fi pur și simplu copii – adică ființe lipsite de experiență – vom face bine să ne gândim dacă și față de un adult ne-am comporta așa cum ne comportăm cu ei, dar și să ne întrebăm ce mesaj de adâncime, ce durere, ce nevoie ascunde cu adevărat „obrăznicia“ celor mici. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult