Sari la continut
alt

Corina Ștefancheck icon

Psiholog clinician și psihoterapeut în formare, mamă, fost expat, membru al societății civile. Momentan lucrează în București și online oferind servicii psihologice. A trăit în afara țării 6 ani, experiență pe care este dornică să o folosească pentru a ajuta și alți români pe drumul lor si despre care scrie pe blogul personal, Traieste cu Curaj. Crede în implicare și dialog civilizat, în puterea lor de a aduce progresul. Poate fi contactată pe www.corinastefan.ro.


Articole publicate check icon

Tanar cu spatele - Getty

Traumele generațiilor trecute le resimțim și noi astăzi. Nu într-un mod mistico-fantastic, ci pentru că ele au fost suferite de oameni care erau sau au devenit apoi părinți și au transmis copiilor lor lecțiile învățate, cele mai multe nerostite. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

geamantan - getty

Deși, raportat la nivelul de trai, aici câștigăm mai mult decât în străinătate, totuși trăim mai prost. Ne-a fost greu să identificăm motivul, cred că explicația reală stă în noțiuni de economie pe care noi nu le stăpânim foarte bine. Însă, parte din explicație este faptul că în București trebuie să plătim preț de lux pentru un trai mediu. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult