Sari la continut
alt

Cosmin Pojoranucheck icon

Licențiat în științe politice, Cosmin se ocupă de comunicare la Funky Citizens, unde creează pentru proiecte de anticorupție și educație civică. În trecut a co-fondat organizația Oricum, iar astăzi e un DJ aproape amator la ocazionala Funkotecă.


Articole publicate check icon

Protest 10 august -

Am făcut un inventar cu reacțiile politicienilor după #jandarmiada din 10 august, ca să le găsim ușor când ne vom întoarce la ele-n viitor. Da, declarații care ne pot revela ce/cum gândesc politicienii, declarații peste care poate ați sărit, fiind ocupați cu scrollat-ul prin poze și video-uri de la protest. (Foto : Inquam Photos / George Călin)

Citește mai mult

Liviu Dragnea si fetele

La 13 luni de la preluarea puterii, PSD+ALDE propun un al treilea guvern, președintele acceptă, parlamentul votează. Aplauze, dar cine sunt cei 27 de curajoși cărora le spunem și în 2018 un tradițional „vă vedem”? Am cercetat în presă și ne-am uitat pe CV-urile lor pentru a vedea ce-au făcut în viață de-au ajuns ditamai oamenii de stat: unde s-au școlit, unde au muncit și ce traseu politic au avut. Iată principalele descoperiri: (Foto: George Călin/Inquam Photos)

Citește mai mult