Sari la continut
alt

Daniela-Livia Bîciucheck icon

Daniela-Livia Bîciu are aproape 20 de ani de experiență în domeniul comunicării. După un început de carieră de jurnalism în România, ea a început o activitate de consultant în comunicare instituțională la Bruxelles, pentru proiecte în peste 50 de țări. A lucrat la Comisia Europeană, dar și purtător de cuvânt la Națiunile Unite, cu afectare în Africa Centrală.

Apărătoare ferventă a proiectului european, ea este activă și în viața asociativă, pentru organizații non-profit, dar și în politica belgiană. Pentru implicarea sa în societate, a fost distinsă cu titlul de Cavaler al Meritului Social al Regatului belgian.

Daniela este de asemenea contributor la diverse ziare europene, cum ar fi Le Monde (Franta) sau Le Vif Expres (Belgia).


Articole publicate check icon

Ilan Laufer - Olguța Vasilescu

Revenirea în Europa a extremei drepte este o realitate și, de multe ori, aceasta se hrănește din aceeași ideologie naționalistă care inspiră și PSD. Cum poți acuza pe alții de antisemitism, atunci când vrei să calci pe urmele lui Viktor Orban și FIDESZ, admirator deschis al lui Horthy? (Foto: Inquam Photos / George Călin)

Citește mai mult

pediatrie - spital urgenta Craiova - FB

Zilele trecute, un tată indignat a postat pe Facebook o imagine care a făcut stomacul multora dintre noi să se strângă de emoție și revoltă. O mamă încovoiată încerca să doarmă într-un pat cu zăbrele, de copil, mult prea mic, mult prea vechi, mult prea murdar. (Foto: Facebook)

Citește mai mult

Diaspora - Foto Inquam Photos

Să vorbim între noi fără să se audă în lume, și mai ales nu în Europa care ne dă fonduri, că România se află pe ultimul loc al sistemelor medicale din UE? Să ne spunem încetișor la ureche, să nu audă agenturile străine care ne strică frumusețe de branding de țară, că bunicii și părinții noștri mor prin spitalele devenite focare de infecție? (Foto: Adriana Neagoe / Inquam Photos)

Citește mai mult