Sari la continut
alt

Dan Mărgineancheck icon

Ziarist, 19 ani de experiență în mass-media. Colaborări cu BBC World Service, Unica, Jurnalul Național, Evenimentul Zilei, Național. Redactor șef la Rondul de Sibiu (2001-2004) și Monitorul de Mediaș (1999-2001), redactor la Monitorul de Sibiu (1998-2001). Fondatorul primei reviste de business din Transilvania, Sibiu Business (2005), și al cotidianului online AngajatorulMeu.ro.


Articole publicate check icon

articol audio
play icon mic icon Donald Trump - Halloween

Donald Trump și Joe Biden, cei doi septuagenari care se bat pentru voturile americanilor, în timp ce se acuză reciproc că sunt atinși de demență senilă, își aruncă în luptă toate resursele, într-un război la finalul căruia America, așa cum o știm, ar putea deveni istorie. (Foto: Guliver Getty Images)

Citește mai mult

Dragnea la Congres

Impresionați de dragostea nețărmurită de care se bucură Liviu Dragnea în rândul supușilor săi, mulți s-au grăbit să-l compare cu Ceaușescu. Măcar dintr-un punct de vedere, este o asociere nedreaptă. Pentru Ceaușescu. Îndrăzniți să vă imaginați cum ar arăta România peste 25 de ani, dacă ar fi preluată pe persoană fizică de cel mai iubit fiu al Teleormanului? (Foto: Octav Ganea/Inquam Photos)

Citește mai mult

Viktor Orban - Getty

În 1998, el și bombonica sa erau proprietari peste 5,5 hectare de glie strămoșească. În 2002, aveau 63 de hectare. În 1998, trăiau într-un apartament în Capitală. În 2002, s-au mutat într-o vilă de vreo 100 de ori mai scumpă. Ca orice cetățean sănătos la cap, s-au apucat imediat s-o transforme într-un palat.

Citește mai mult