Sari la continut
alt

Elena Grecucheck icon

Elena Grecu, avocat și consilier proprietate industrială cu o experiență de peste 14 ani în dreptul afacerilor, conduce SCA Grecu și Asociații și agenția de proprietate intelectuală Nomenius. A publicat 3 cărți dedicate antreprenorilor (Marcă comunitară, Ghidul contractelor pentru antreprenori și Cum să comunici în mod legal sau Dreptul publicității) urmărind să informeze oamenii de afaceri asupra schimbărilor care țin de legistația afacerilor.

Este reprezentanta Confederației Naționale a Patronatului Român în Comisia de Dialog Social a Ministerului Justitiei și participă la ședințele Comitetului Etic din cadrul Consiliului Român pentru Publicitate (RAC). 


Articole publicate check icon

companie - cladire

Un efect direct si destul de rapid va fi ca, pe măsură ce focarul se extinde în România, locatarii (chiriașii) să își pună problema unde se vor mai întoarce după ce au lucrat de acasă – dacă vor mai avea un birou/depozit/restaurant unde să lucreze. Foto Guliver.Getty Images

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon birocratie

Cu toții ne plângem de birocrația din România. Câteodată aceasta are o logică. Dar sunt cazuri în care un avocat nu poate explica nicicum unui investitor de ce durează atât de mult înființarea unei societăți în condițiile în care peste tot este menționat că o companie se înființează în 3 zile în România. (Foto Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

sms

Nu știu alții cum sunt, dar eu deja încep să mă enervez când primesc SMS-uri nesolicitate de la Mengotti, Denttaglio, BeutyLounge și alte firme care mă anunță de noul lor stoc sau oferta lor de Crăciun. (Foto: Guliver/Getty Images)

Citește mai mult

Mamă

Încă o zi liberă legală în 2017 (Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citește mai mult